reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ola miłego pobytu.
U nas dziś upał od rana. Oj chyba będzie ciężki dzień. Wstałam wcześniej i nie wiem co ze sobą zrobić. Trzeba by się za pracę wziąść ale mam strasznego lenia, a poza tym u nas musi być coś w powietrzu bo mnie strasznie oczy bolą.
Dziewczynki mam takie pytanie nie orientujecie się może po jakim czasie przysługuje macierzyński. Chodzi mi o to czy trzeba przepracować minimum pół roku żeby go dostać?

reklama
KASIU - jeżeli podróż to "zleciała" a nie zleciało! Sama widzisz jak to jest z interpretacją - nie straszyłam Cię - napisałam "nie bądź taka pewna"!

Sylwia post nie był do Ciebie wiec niech Cie to nie interesuje co tam napisałam,ja na Twoj temat tez mogłabym wiele napisać,ale nie jestem mściwa.i jesli masz dalej sie czepiac to prosze lepiej do mnie nie pisz,bo nie mam zamiaru sie przez Ciebie denerwowac i denerwować mojego dziecka.

ZASTANow SIE CO PISZESZ!!!!!!!!!!! Msciwa??????????? A za co masz się na mnie mścić? Co ja Ci zrobiłam? Zabolało mnie bardzo, gdy napisałaś "fajnie jest wiedzieć co się dzieje u innej"Dlaczego nie napisałaś tego jak Natalka czy Mrozik szła na usg? Nie czytaj tego jak się denerwujesz. Masz coś do mnie to wal - ja krytyki się nie boję. Krytyka jest konstruktywna:-)

cześć dziewczyny!
u nas też dzisiaj zapowiada się straszny upał 30 stopni podają a to dopiero maj...
Ola lux przyjemnej podróży a co do samolotów to ja bym chyba nie wsiadła hihi
a co do terminów to ja na lipiec chyba nie mam szans.. mam 28.08 także bardziej bym stawiała na wrzesień a co będzie to się okaże.

dziewczyny wy też macie ten okropny celulit na nogach?? ugh to jest straszne!!

KasiaWie jeżeli można spytac to gdzie będziesz chodziła do szkoły rodzenia w Kędzierzynie czy w Opolu?

no Sylwia juz pewnie po,moze sie zjawi niedlugo i w koncu sie z nami podzieli wiadomościami,kurcze niby się tak nie znamy,ale zawsze kazda jest ciekawa co u innych,fajne to jest:-)[/quote]

CIEKAWOść TO PIERWSZY STOPIEń DO PIEKłA

Aniulka ja bede chodzic w Kedzierzynie a dokładnie to w Koźlu,bo zajęcia praktyczne sa w szpitalu w Koźlu,a teoretyczne w Kedzierzynie.A Ty gdzie bedziesz?

Sylwia bądź pewna ze Tobą i Twoją ciążą juz sie nie bede interesowac,aha i wyjaśnie Ci ponownie...bo widze im wyższy tytuł się ma tym prostszych słów sie nie rozumie,a to jest froum i nie mam zamiaru uywac tu niewiadomo jakich madrości językowych.
obiecane wyjasnienie...byłam ciekawa co u Ciebie,poniewaz u Ciebie zaistaniała taka a nie inna sytuacja i było mi przykro,bo wiem ze moze sie to zdazyc kazdej z nas,ale dziękuje ze mnie uświadomiłas ze obcymi ludźmi nie warto sie przejmować i tak teraz bede robic jesli chdzi o Twoją osobę.
wiecej juz Ci nie odpisze bo męczy mnie pisanie z Tobą,masz opcje "dodaj do ignorowanych" mozesz z niej korzystac.Pozdrawiam Twoją córkę,życze jej żeby była szczęśliwym i zdrowym dzieckiem, a Twoje posty bede od tej pory ignorować.

Witam :-)
Ach ta pogoda u nas mnie dobija totalnie... Mały też mało co się rusza,nii dziwie mu sie. Dzwonilam przed chwila do mamy i zepsuła mi humor na maxa z wiesciami o 30 stopniowym upale dzis:wściekła/y: JA CHCE DO POLSKI...
Tylko ze nie moge zostawic M samego z problemami tutaj.
Celulitu jeszcze nie zauważyłam u siebie i mam nadzieje że nie ujrzę. Na brzuszek używam tylko kremu nivea a później to sie chyba na mustele przerzucę bo polecają na rozstępy ale ich też jak na razie nie ma:-) TYLE SZCZESCIA :-D oki dziewczynki M już w pracy a ja chyba sie położyć idę:)

KasiaWie ja będę chodzić na pewno w Opolu tylko jeszcze nie wiem czy do szpitala czy prywatnie bo teraz wszystko jest u nas płatne to w sumie bez róznicy tylko muszę zasięgnąć opinii po znajomych mamuśkach co lepsze.

mi bardzo nogi "przytyły" dlatego te problemy z celulitem bo na szczęćcie nigdzie więcej nie zauważyłam i smaruję się mustelą ale na razie nie zauważam efektów

ja chyba źle znoszę upały więc zapowiada się dzień w domku chyba że wieczorkiem jakis spacerek (jak takie zapowiadają lato to będzie strasznie)
a teraz idę tępić mrówki. Kurcze ale mam na dzisiaj zajęcia mój A przywiózł z ryb nieproszonych gości ....

reklama
Do góry