reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Witaj Gosuiaczku
fajnie, że do nas dołaczyłaś:-)MY tez spodziewamy sie córeczki Amelki.Na kiedy masz termin, bo ja jestem w 25 tygodniu i 1 dniu:-) :-D :laugh2:

reklama
Witaj Gosiaczku :-)

janbor dzięki.wiem ze mlodzi powinni mieszkac sami,postaram sie o to,ale bedzie ciezko bo ja jeszcze nie pracuje no i w najblizszym czasie nie bede,no ale zobaczymy.

Kurcze chyba tez juz zaczne cos po mału kupować,chociazby kocyki,pieluchy itp. narobilyscie mi smaka ;-)

Ola ta Twoja teściowa to też przesadza,niech się nie wtrąca i parzy na siebie a nie jeszcze Cie stresuje.
Ja nie wiem czemu niektórzy ludzie tacy są,nie mogę tego zrozumieć. Czy my kiedyś też bedziemy takimi wstrętnymi teściowymi??:confused:

Jestem....tyle mam zaległości tutaj...Nie mamy z Andrzejem jeszcze komputera a moja siostra nie bardzo chce nam pozyczac laptop, bo mowi ze sie do niego emocjonalnie przywiazala.:eek: Wiec dlatego mnie nie ma....

Slub to bylo takie wydarzenie ze jeszcze nie ochlonelam...tylko wszystko tak szybko zlecialo...jak bede miala wiecej czasu to wstawie zdjecia:tak:

Byłam na usg...2 razy... na tym drubim wyszlo ze bedzie na 70 procent dziewczynka....lekarz nie chcial powiedziec bo mowi ze nie widac....ze to nie pewne...wiec sie nie nastawiamy....i z zakupami czekamy az do samego konca....:dry:

No i to tyle u mnie....fajnie sie czuje jako mezatka, pogoda ladna ja na zwonieniu wiec wypoczywam....zlapal mnie tylko kryzys ostatnio dotyczacy mojego wygladu....jakas gruba sie czuje...jak slon...ale powoli przechodzi...:-p

Pozdrawiam was wszystkie!!!

hehe Janbor, przeczytalam cale do konca:-D:-D, tez uwazam ze teraz zakupic co najwazniejsze niz potem latac z brzuszkiem, zsapana i padnieta po sklepach:no:

Gosiaczek27 witaj wsrod sierpniowek:tak:

Ola dzieki za uwagę:-)
Vivianka gratuluje i jak ochłoniesz to czekamy na relacje:-) :-D :happy:
I nie przejmuj sie wygladem, chyba kazda z nas ma od czasu kryzysy ale w tym cały urok tych naszyych ciąz:laugh2:
Ja tez czasem czuje sie jak słonica ale mąz twierdzi, że mu sie coraz bardziej podobam (to chyba przez ten rosnący prawie w oczach biust:laugh2: :-) :tak: :-D :happy: ) wiec sie nie martwie.

Przesyłam buziaczki i wybieram sie na spacerek bo bardzo piekna pogoda a ja cały czas siedze w domku az mnie głowa zaczeła bolec i trzeba sie dotlenic:-)

Jestem jestem! Czasu wczoraj nie miałam i humoru jakoś. Ale narazie dzisiaj czuję się lepiej, skurczy mniej i samopoczucie w porządku.

Któraś pytała o spacerówki: otóż, to zależy tak naprawdę od wielkości dziecka i od rodzaju wózka, ale powinno do pół roku starczyć. Ja przełożyłam Julkę do spacerówki, ale prawie leżącej pozycji jak miała 5m-cy, bo mi się w gondoli darła bo nic nie widziała na wznak leżąc. A tam od razu zadowolona - zwiedzanko! No ale to było lato, u nas to sądzę, że tak jakoś na wiosnę, w kwietniu, czyli nieco póżniej, no ale to właśnie od wózka zależy. Bo nasza spacerówka może i noworodka przewozić, tylko ze specjalnym wkładem, więc mam dowolny wybór.

Viviana no jesteś nareszcie!! Jak ochloniesz to wklej fotki i napisz coś więcej o ślubie i w ogóle!!!

Witam nową mamę!! Gosiaczka!

A ja jutro jadę po resztę pożyczonych malutkich ubranek do koleżanki, ale się pewnie wzruszę jak zobaczę te mikre śpioszki które na Julkę były za dużę!! I tak sie cieszę, że to dziewczynka, jakoś tak sama nie wiem..

reklama
Ależ się zaskoczyłam jak tu weszłam. Cały dzień cisza, a tu nagle tyle do czytania...
Witamy Gosiaczka. Kiedy masz termin?
Ufff, wreszcie jesteś Viviana - bo ja już się zaczynałam martwić. :-)
Janbor - pewnie że przeczytane do końca. :tak:

Czy któraś z mam używała sterylizatora? Warto go kupić? No i jak z podgrzewaczem - też warto? Troszke kosztuja, narazie je wpisałam na listę zakupową, ale jak mam użyć raz i mają stać to szkoda kasy...

Do góry