reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Dziewczynki, ale ja ma juz swoje latka. Wy 20-tki a ja 30-tka:-).Włanie wyczytałam,że w ciąży nie należy jeść serów pleśniowych i typu feta ( uwielbiam je) - o tym nie wiedziałam i pić tylko mleko UTH ( homogenizowane) - to wiedziałam. życzę miłego dnia:rofl2:

Sylwia - ja też bardzo lubię feta, szczególnie w sałatce greckiej (zamilowanie mam od roku po podróży na Krete ;), ale mnie uprzedziły dziewczyny duzo przed ciążą z czego musze zrezygnować :szok:. Oprócz tego nie wolno jeszcze surowego mięsa, nie powinno się jeść malin. Pisze tak na wszelki, jakbys nie wiedziała :tak:

Ech z tym Alanem to trochę na przekór losowi. Od początku mam przeczucie, że synek, ale w głębi duszy wolałabym dziewuszkę. Mąż oczywiście synka - ja tez czuje, ze chłopak więc Alan:-D( 10 maja dowiem się na 100%)
Dziewczyny wkrótce nasze studniówki. Moja za 29 dni:tak:
MROZIK co kupiłaś na targach? Ja uwielbiam sklepy Dom i OGród

Sylwia ja słyszałam, że fetę można jeść jeśli jest zrobiona z pasteryzowanego mleka. Moja, to znaczy ta co zazwyczaj kupuję, taka właśnie jest ma to napisane na opakowaniu i ja jem.

Hej hej. Ja już w domku. Właśnie wyczytałam, że dopóki nie odpadnie pępowina myjemy bobasa " na sucho" tzn wacikami a nie w wannience

Już wróciłam.Ale było super:tak: pogoda piekna,zielono,kwiatowo i wodno:-D boska wycieczka.A widze ze tu jak zwykle pustawo.pewnie w tyg.troche wiecej ludzi bedzie:-)

reklama
Madziara - trzymam kciuki żeby było ok.
Sylwia - na targach nic nie kupiłam, poza jednym "chwaścikiem" :-D. Raczej na spacer wybraliśmy sie i po porady. Dużo dowiedzieliśmy się od fachowców, głównie na tematy domowe - typu kominek, napęd do drzwi garazowych....

Do góry