reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Ja też byłam dzisiaj na super spacerku. Pojechaliśmy do takiego wielkiego ogrodu, było super, wypoczęliśmy, a później na deptaczek na galaretke z bita śmietaną :-D. Teraz mąż śpi z nadmiaru powietrza ;-), zaraz idę go obudzić.

reklama
Ech..jaki słoneczny i meczący weekend..mam dosyć, a jutro znów to samo..jakby tak zwiać gdzieś..tylko gdzie i jak?
Ciekawe jak tam nasza świerzo poślubiona Viviana?

Dobranoc, zmykam już.

HEJ słoneczka. Korzystajmy, bo pogoda podobno sie psuje:-(Dzisiaj znowu leciała mi krew z nosa w nocy ( po raz czwarty w ciąży). Zobaczcie co dziś juz kupiłam za 35 zł ( granatowo -biały) Mąż mówi, że mam obsesję, a ja mu na to: ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. W sumie już wydałam ok 500 zł dla malucha, a prawie nic nie mam. Wolę powoli kupowac, niż później pozyczać pieniążki od mamci:-), bo na ich nadmiar nie cierpię ( pieniążków)

No no Sylwia - faktycznie szalejesz z zakupami dla maluszka. Ostro ruszyłaś :-D . Ja zaczynam od: kocyki, pieluszki i moze wanienka​

hej dziewczynki!

Wstalam wyspana , a juz jestem zmeczona... najchetniej zaszylabym sie na caly dzienw domu bo nie mam sily nigdzie wychodzic :(
ale musze :/
W srode ide do gina, bedzie usg :) Zapytam czy to normalne , ze juz 2 miesiac mnie tak boli spojenie i biodra...

Heh a ja się budzę zmęczona. Rano sprzątam a później cały dzien poleguje, ale nie śpię. Nie za dobrze śpię w nocy.
LIDKA
to chyba normalne zwłaszcza, gdy byłaś wąska w biodrach. Kości sie rozsuwają Mnie biodra bolały ze 3 dni, ale ja miałam 98cm przed ciążą:-D

Lidka mi lekarz mówił że to normalne ze bolą biodra i spojenie łonowe a mi jeszcze na dodatek doszły bóle więzadłowe-w dole brzucha,czasem jest tak ze po calym dniu ledwo chodze:-( ale cóż,taka nasza dola:-)
Sylwia faktycznie szalejesz :-D ja jeszcze nie zaczelam,dzisiaj z mama i siostra bedziemy przegladac te ubranka co podostawalm od kolezanek a bedzie tego z 5 takich ogromnych toreb podróżnych:eek: troche nam to zajmie,ale bede wiedziala co juz mam a co trzeba dokupic;-) i pewnie powoli bede kompletowac-kocyki,posciel,wanienke itd.w sumie to chcialabym na 8 miesiac byc juz gotowa na maxa bo nie znam dnia ani godziny:-D :laugh2:

reklama
Ja na początek kupuje drobne rzeczy, które mozna poupychać po szawkach.A w lipcu łózeczko, wanienkę itp. Nikomu tego nie życzę, ale możemy zacząć rodzić po 28 tyg juz. Wtedy będą wczesniaki:-)

Do góry