reklama
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
HEJ słoneczka. Korzystajmy, bo pogoda podobno sie psuje:-(Dzisiaj znowu leciała mi krew z nosa w nocy ( po raz czwarty w ciąży). Zobaczcie co dziś juz kupiłam za 35 zł ( granatowo -biały) Mąż mówi, że mam obsesję, a ja mu na to: ziarnko do ziarnka i zbierze się miarka. W sumie już wydałam ok 500 zł dla malucha, a prawie nic nie mam. Wolę powoli kupowac, niż później pozyczać pieniążki od mamci:-), bo na ich nadmiar nie cierpię ( pieniążków)
hej dziewczynki!
Wstalam wyspana , a juz jestem zmeczona... najchetniej zaszylabym sie na caly dzienw domu bo nie mam sily nigdzie wychodzic
ale musze :/
W srode ide do gina, bedzie usg Zapytam czy to normalne , ze juz 2 miesiac mnie tak boli spojenie i biodra...
Wstalam wyspana , a juz jestem zmeczona... najchetniej zaszylabym sie na caly dzienw domu bo nie mam sily nigdzie wychodzic
ale musze :/
W srode ide do gina, bedzie usg Zapytam czy to normalne , ze juz 2 miesiac mnie tak boli spojenie i biodra...
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Heh a ja się budzę zmęczona. Rano sprzątam a później cały dzien poleguje, ale nie śpię. Nie za dobrze śpię w nocy.
LIDKA to chyba normalne zwłaszcza, gdy byłaś wąska w biodrach. Kości sie rozsuwają Mnie biodra bolały ze 3 dni, ale ja miałam 98cm przed ciążą
LIDKA to chyba normalne zwłaszcza, gdy byłaś wąska w biodrach. Kości sie rozsuwają Mnie biodra bolały ze 3 dni, ale ja miałam 98cm przed ciążą
Lidka mi lekarz mówił że to normalne ze bolą biodra i spojenie łonowe a mi jeszcze na dodatek doszły bóle więzadłowe-w dole brzucha,czasem jest tak ze po calym dniu ledwo chodze:-( ale cóż,taka nasza dola:-)
Sylwia faktycznie szalejesz ja jeszcze nie zaczelam,dzisiaj z mama i siostra bedziemy przegladac te ubranka co podostawalm od kolezanek a bedzie tego z 5 takich ogromnych toreb podróżnych troche nam to zajmie,ale bede wiedziala co juz mam a co trzeba dokupic;-) i pewnie powoli bede kompletowac-kocyki,posciel,wanienke itd.w sumie to chcialabym na 8 miesiac byc juz gotowa na maxa bo nie znam dnia ani godziny
Sylwia faktycznie szalejesz ja jeszcze nie zaczelam,dzisiaj z mama i siostra bedziemy przegladac te ubranka co podostawalm od kolezanek a bedzie tego z 5 takich ogromnych toreb podróżnych troche nam to zajmie,ale bede wiedziala co juz mam a co trzeba dokupic;-) i pewnie powoli bede kompletowac-kocyki,posciel,wanienke itd.w sumie to chcialabym na 8 miesiac byc juz gotowa na maxa bo nie znam dnia ani godziny
reklama
Podziel się: