reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

To Już Dzisiaj....odezwe Się Po...jak Będę Już żoną...całuje Was Wszystkie Mocno...możecie Mi Przesłać Telepatycznie Dobre Myśli...może Będę Mniej Się Stresowała...

reklama
HEJ!Vivianna będzie wszystko ok to najpiękniejszy dzień w życiu trzymamy kciuki i niestresuje sie bedziesz napewno pieknie wygladać pogoda też piekna wiec tylko brac ślub udanej imprezy i pieknych wspomnień po...
czekamy na relacje ze ślubu! a o której masz slub bedziemy o Tobie mysleć i wysyłac pozytywne wibracje!:-)

Ja na wakacje na pewno w tym roku się nie wybiorę, mąż nie dostanie urlopu 2 razy, a ja wolę żeby przez pierwsze tygodnie po porodzie był ze mną :tak:. Na weekend majowy jak się uda to pojedziemy do kolezanki do Krakowa, ale to na 1-2 dni.
Sylwia, ja w zeszły weekend majowy też byłam w górach - w Karpaczu, było super ale zimno - śnieg na Śnieżce po kolana. Fajny masz kolor włosów :tak:. Suwaczek u mnie na kompie widac, chyba jest ok

Viviana - widze że spać nie możesz w dniu slubu ;-).
Wszystko będzie super, tylko się nie przemęczaj.
No a z okazji ślubu -
Miłości, miłości i jeszcze raz miłości, pogdy - na wspólnej sciezce życia i żeby Was wszystkie troski omijały.
BUZIACZKI

Dziewczyny u mnie 19 kwietnia 10 rocznica ślubu:szok:. Uświadomiłam to sobie robiąc suwaczek.MROZIK włoski mam teraz nieco inne: ściełam do łopatek i malowałałam tylko raz ( szampon palet). Farbami podobno nie można w ciąży

Viviana dzisiaj ten dzien jakis szczegolny tez dla mnie,ze bierzesz slub!!! Moze dlatego ze mnie tez to czeka i tak jakosc wczuwam sie w twoja sytuacje -powodzenia przyszla zono:-D

Sylwia tez slyszalam ze nie mozna farbowac wlosow w ciazy, dlatego nie ide do fryzjera i laze jak niedbaluch w odrostach :elvis:

A po mojego Carlo zadzwonil szef i pojechali :-( ,mowil ze tylko pol godzinki ,mam nadzieje :eek: OJoj:-( nawet w weekend sama:confused: Ja chce do mamy!!!! :sad:

Ja dzisiaj zaplanowałam caly dzień łażenia. mamy się wybrac na targi "dom i ogród", a wieczorem do znajomych. Miłego dnia wszystkim życzę, bo chyba dzisiaj już nie zdąże zajrzeć do Was (no chyba że wieczorkiem późnym)

reklama
Vivianna: Ja także dołaczam sie do życzeń ślubnych:
Dużo miłości, szczęścia i samych niesamowitych chwil na Waszej nowej drodze życia!

Ja dziś wrócilam z zakupów i musze sie pochwalić kupiłam pierwsze zakupy maluszkowi co prawda chciałam poczekać na remont pokoiku(mały na początku będzie spała z nami w sypialni) ale kupiłam mu piękny ręczniczek w kaczuszki, i przybory do kapieli bez kosmetyków bo to później tak się naoglądałam tych rzeczy że odrazu mam lepszy humorek mimo że jutro mam egzamin:-(!
U nas w toruniu piękna pogoda, my tez jesteśmy sami bo tatuś gdzieś wyruszył z kolegą ale też musi troszkę od nas odpocząć;-), te ostatnie moje humorki musiały go troszke.. ale całe szczęście mnie rozumie i stara sie mnie wspierać.
Milego dnia! Dla Viviany napewno niezapomniany!:tak:

Do góry