reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
HEJ!Vivianna będzie wszystko ok to najpiękniejszy dzień w życiu trzymamy kciuki i niestresuje sie bedziesz napewno pieknie wygladać pogoda też piekna wiec tylko brac ślub udanej imprezy i pieknych wspomnień po...
czekamy na relacje ze ślubu! a o której masz slub bedziemy o Tobie mysleć i wysyłac pozytywne wibracje!:-)
czekamy na relacje ze ślubu! a o której masz slub bedziemy o Tobie mysleć i wysyłac pozytywne wibracje!:-)
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Ja na wakacje na pewno w tym roku się nie wybiorę, mąż nie dostanie urlopu 2 razy, a ja wolę żeby przez pierwsze tygodnie po porodzie był ze mną . Na weekend majowy jak się uda to pojedziemy do kolezanki do Krakowa, ale to na 1-2 dni.
Sylwia, ja w zeszły weekend majowy też byłam w górach - w Karpaczu, było super ale zimno - śnieg na Śnieżce po kolana. Fajny masz kolor włosów . Suwaczek u mnie na kompie widac, chyba jest ok
Sylwia, ja w zeszły weekend majowy też byłam w górach - w Karpaczu, było super ale zimno - śnieg na Śnieżce po kolana. Fajny masz kolor włosów . Suwaczek u mnie na kompie widac, chyba jest ok
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Viviana - widze że spać nie możesz w dniu slubu ;-).
Wszystko będzie super, tylko się nie przemęczaj.
No a z okazji ślubu -
Wszystko będzie super, tylko się nie przemęczaj.
No a z okazji ślubu -
Miłości, miłości i jeszcze raz miłości, pogdy - na wspólnej sciezce życia i żeby Was wszystkie troski omijały.
BUZIACZKI
evelinakol
Sierpniowa mama'07 mama marianny i olivera
Viviana w tym jednym z najwspanialszych dni w życiu dużo szczęścia i pięknych chwil.
Luxik
:)
Viviana dzisiaj ten dzien jakis szczegolny tez dla mnie,ze bierzesz slub!!! Moze dlatego ze mnie tez to czeka i tak jakosc wczuwam sie w twoja sytuacje -powodzenia przyszla zono
Sylwia tez slyszalam ze nie mozna farbowac wlosow w ciazy, dlatego nie ide do fryzjera i laze jak niedbaluch w odrostach
A po mojego Carlo zadzwonil szef i pojechali :-( ,mowil ze tylko pol godzinki ,mam nadzieje OJoj:-( nawet w weekend sama Ja chce do mamy!!!!
Sylwia tez slyszalam ze nie mozna farbowac wlosow w ciazy, dlatego nie ide do fryzjera i laze jak niedbaluch w odrostach
A po mojego Carlo zadzwonil szef i pojechali :-( ,mowil ze tylko pol godzinki ,mam nadzieje OJoj:-( nawet w weekend sama Ja chce do mamy!!!!
reklama
natalka_25
Sierpniowa mama'07
Vivianna: Ja także dołaczam sie do życzeń ślubnych:
Dużo miłości, szczęścia i samych niesamowitych chwil na Waszej nowej drodze życia!
Ja dziś wrócilam z zakupów i musze sie pochwalić kupiłam pierwsze zakupy maluszkowi co prawda chciałam poczekać na remont pokoiku(mały na początku będzie spała z nami w sypialni) ale kupiłam mu piękny ręczniczek w kaczuszki, i przybory do kapieli bez kosmetyków bo to później tak się naoglądałam tych rzeczy że odrazu mam lepszy humorek mimo że jutro mam egzamin:-(!
U nas w toruniu piękna pogoda, my tez jesteśmy sami bo tatuś gdzieś wyruszył z kolegą ale też musi troszkę od nas odpocząć;-), te ostatnie moje humorki musiały go troszke.. ale całe szczęście mnie rozumie i stara sie mnie wspierać.
Milego dnia! Dla Viviany napewno niezapomniany!
Dużo miłości, szczęścia i samych niesamowitych chwil na Waszej nowej drodze życia!
Ja dziś wrócilam z zakupów i musze sie pochwalić kupiłam pierwsze zakupy maluszkowi co prawda chciałam poczekać na remont pokoiku(mały na początku będzie spała z nami w sypialni) ale kupiłam mu piękny ręczniczek w kaczuszki, i przybory do kapieli bez kosmetyków bo to później tak się naoglądałam tych rzeczy że odrazu mam lepszy humorek mimo że jutro mam egzamin:-(!
U nas w toruniu piękna pogoda, my tez jesteśmy sami bo tatuś gdzieś wyruszył z kolegą ale też musi troszkę od nas odpocząć;-), te ostatnie moje humorki musiały go troszke.. ale całe szczęście mnie rozumie i stara sie mnie wspierać.
Milego dnia! Dla Viviany napewno niezapomniany!
Podziel się: