reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Witajcie
Ja sie pochwalę, że wczoraj byłam na meczu Polska - Armenia. Mecz taki sobie, ale atmosfera świetna. Na początku miałam obawy, ale warto było iść. Już pewnie nigdy mi się taka okazja nie trafi;-) . Nie było za głośno, za to bardzo spokojnie.
Co do wózka ja na pewno wezmę na szerokich i dużych kólkach, ale nie wiem ilu.
Madziara, ja miałam takie same problemy z sercem, nawet mi przesło, mam nadzieję ze tobie też te problemy znikną. Mnie lekarz wysłał do laryngologa, laryngolog do alergologa, alergolog do kardiologa, a ten stwierdził że odchylenia w normie :-D , na tym skończyli moje leczenie. Może ty sie ostatnio więcej sie stresujesz, czasem tak nerwy robią.
Stanik zakupiłam w sklepie "ciążowym", taki co rośnie z biustem. Miękki bez fiszbin i szwów na miseczce, bo mi strasznie cycki podrażniało. Firmy jakiejś chyba naturela, albo coś takiego.​

Ja nie wiem czy to normalne czy jakies nienormalne ale zauwazylam ze mam mniejszy brzuch:confused:,dlaczego???
Moje bobo rusza sie swietnie, ale brzuch jest mniejszy, nie taki twardy, moze to od tej grypy i mniejszego apetytu??
Kiedy ja bede miala ladny brzuszek??????????????:sad::sad::sad::sad:

Dzieńdoberek wszystkim!!

Ja tylko na chwilkę, bo muszę wyexpediowć Julkę na dwór.

Ola nie wiem napewno, ale może poprostu straciłaś nieco wody i dlatego brzuch mniejszy i bardziej miękki.

A ja właśnie zaczynam 20 tydzień!! Połowa już za nami!!

Mrozik , moj man wczoraj tez mecz ogladal, ja nie bo chora bylam,do tego Portugalia(kraj mojego facecika) tez grala, przebojowy wieczor.

Kurcze z tymi wodami to moze i prawda, bo czasami jest mi mokro:eek::eek::eek::surprised::surprised:
ale czy to nie jest cos zlego?Poki bobo sie rusza nie bede sie martwic:tak:

Ale dzisiaj pusto, nikogo nie ma. :-(

Na dworze pada ,ide jakis filmik obejzec albo poczytam sobie nowa gazetke "mamo to ja", dzisiaj w skrzyce znalazlam, prezent od mamy, ale sie ciesze!!!!W koncu cos po polsku!!!!:-D

Ola - nawet nie strasz z tymi wodami. Jak faktycznie masz mokro to lepiej do lekarza pędź. Ja tak miałam na początku, ale okazało się że to tylko śluz obfity miałam. Ale mnie powiedziała żeby dużo pić i jakby to dalej trwało to pędę do lekarza trzeba​

witajcie dziewczynki:-) U nas słonko wprawdzie swieci ale wieje chłodny wiatr i przez to jest mało przyjemnie.Byłam dzisiaj na poczcie(znowu bez kolejki sobie do okienka podeszłam:-p :-D )płaciłam za ciuszki z allegro,takie fajne znalazłam,bluzeczki na lato i cienkie spodnie ciązowe,naprawde mozna swietne rzeczy trafic.Bede miala piekne wiosenne ubranko:-)
Cos mnie od wczoraj brzuszek boli,tak lekko ale jednak:-( Byłam wczoraj na zakupach i troche sie nadzwigalam-moze od tego,a jeszcze dodatkowo dzis od rana kregoslup mi wysiada-jak cos nie tak to juz po calosci.
Oczywiscie dostalam ochrzan dlaczego dzwigam:-p ale to chyba z miłości:-p :-)

Kurcze ja tez mam czasami mokro:szok: Ale mi lekarz powiedzial ze sluz i mozliwe obfite upławy:-( Mam nadzieje ze to tylko to:sick: a nic powazniejszego.6 kwietnia mam usg połówkowe(pseudo połówkowe bo u mnie to juz 22 tydz.bedzie) wiec pewnie wszystkiego sie dowiem i bede wiedziala czy z dzidzia wszystko w porzadku:-( Mam nadzieje ze tak:tak:

reklama
Na pewno Kira będzie wszystko dobrze. Z tymi wodami to Ola mnie nastraszyła, bo napisała jakos tak że może faktycznie jej "uchodzą". Normalnie to jest normalne że jest czasem wilgotno, właśnie od sluzu:tak: , tak mi lekarka to wytłumaczyła. Ale jak podejrzewa się że to wody, to bez namysłu do gina trza​

Do góry