reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Siadanie z leżenia

Elencza

Fanka BB :)
Drogie mamy! Kiedy dziecko uczy się podnosić z leżenia na plecach do siadu? Jak jest to połączone z innymi umiejętnościami...?
Nie chodzi o podciągnięcie się, a zwykły siad.
Mój syn od jakiegos czasu tak próbuje i na razie tego nie widzę.. :)

reklama
Rozwiązanie
Mój ma dwa lata i nigdy nie siada z leżenia. Zawsze przekręca się na bok lub na kolana. Usiadł sam z pozycji do raczkowania jak miał pół roku, biegał już na roczek. Więc chyba bym się nie przejmowała brakiem akurat tej umiejętności.
reklama
Mój ma dwa lata i nigdy nie siada z leżenia. Zawsze przekręca się na bok lub na kolana. Usiadł sam z pozycji do raczkowania jak miał pół roku, biegał już na roczek. Więc chyba bym się nie przejmowała brakiem akurat tej umiejętności.

Rozwiązanie
Do góry