reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sex w ciąży

klaudix dzieki za wsparcie;-)
andrewa88 co do bliskosci to u mnie nie ma tragedii, bo maz pracuje na wyjezdzie i widzimy sie tylko w weekendy,to tez staramy sie dobrze wykorzystac ten czas razem ale mimo to tez miewam chwile ze mnie wkurza na maxa i to o byle co,nie wiem czy to jest brak czulosci,i nie chce sie denerwowac,bo przeciez tak malo sie widujemy,ale sa momenty ze mnie roznosi...i to jest silniejsze ode mnie.
Na pocieszenie wszyscy mowia ze to sa humory w ciazy i ze potem mi przejdzie.
Mam taka nadzieje i tego zycze nam wszystkim:-)

reklama
Hej dziewczyny,ja tu pierwszy raz bo myslalam ze nieporusza sie tu na bb tego tematu,na szczescie mylilam sie sie :)bo u mnie niby jest wszystko wporzadku ale nie do konca,niewiem czy on sie boi ze zrobi krzywde czy my oboje ale jakos inny jest ten seks niz przed ciaza,moze to i dobrze bo bym niechciala swoja niefrasobliwoscia zaszkodzic malenstwu...

Teśka24 Malenstwu nie zaszkodzicie, chyba ze naprawde musiało by byc ostro i niebezpiecznie... :-) jesli oboje sie boicie to nic nie poradzicie chyba, z psyhiką ciezko wygrac.
Moze zapytaj sie ginekologa to Wam poradzi co i jak:-) tak bedzie najlepiej ;-)

Droga Elizo!jakos niewyobrazam sobie zebym mogla o tym z ginekologiem rozmawiac:)my raczej teraz bezpieczne pozycje i delikatnie sie kochamy,mysle ze obejdzie sie bez ginekologa ,ale dziekuje za porade :)****

fajnie macie że możecie się w ogóle kochać.... to znaczy przeciwwskazań nie ma!!! ale mnie wszystko boli i zupełnie nie chce mi sie kochać i tak mój S od kont jestem w ciąży widział mnie nago 2 razy!!!!

tak w ogóle to bardzo was serdecznie witam w niedzielę i na tym wątku:-)

Kochane a może któraś z Was będzie wiedzieć, czy jest możliwe, żeby podczas stosunku zacząć rodzić? mój M się tego obawia i dlatego się nie kochamy, a jego nie można w ogóle namówić na sex! :-(

Skorupko teoretycznie oczywiście można zacząć rodzić podczas stosunku ale jak i w każdej innej sytuacji. Jednak zacząc rodzić a urodzić to dwie zupełnie rożne sprawy.
Dziewczyny wyluzujcie. Postaram się Was przekonać do seksu w ciąży-oczywiście jeśli nie macie przeciwwskazań od lekarza.Dlaczego? hmm...bo właśnie ten sposób okazywania sobie miłości jest naprawdę wyjątkowy.Bo mamusia rozluźnia sie jak przy żadnej innej czynności a jeśli mamusia to i dziecko, Bo mamusi po prostu jest dobrze a jak mamusi to i dziecku Bo kobiety już takie są że sex je dowartościowuje a to nam naprawdę potrzebne przy takim zawirowaniu hormonów.Ponadto dlaczego macie sobie odmawiać sexu?Jeśli nie zrobicie dziecku dobrze to mu nie zaszkodzicie.Dzidziusia chronią wody płodowe weźcie nalejcie wody do balona i wrzućcie surowe jajko zawiążcie balon i spróbujcie rozbić to jajko to niemożliwe No właśnie więc tak jest z dzidzią
My kochaliśmy sie dwa dni przed porodem a jeśli niema przeciwwskazań to powinno się nawet kochać w pierwszej fazie porodu Dziewczynki do dzieła!

Ostatnia edycja:
Witam,

Jestem studentką i pisze pracę licencjacką na temat współżycia płciowego podczas ciąży. I bardzo proszę, jeśli znajdą Panie czas i ochotę, aby wypełniły Panie moją ankietę eBadania.pl - Badania ankietowe online
I druga prośba: badam kobiety i mężczyzn, więc byłabym wdzięczna jeśli Panowie też mogliby wypełnić moją ankietę, pod tym linkiem eBadania.pl - Badania ankietowe online

Będę bardzo wdzięczna za wypełnienie!
Z góry dziękuję, Justyna ;)

reklama
Witajcie
mam takie pytanie, czy wytrysk do środka w czasie ciąży jest dozwolony? Mój mąż się ze mną sprzecza :)
Pomoże mi ktoś?

Do góry