reklama
Witam!mysle że ten temat może byc interesujący, bowiem niektóre pozycje pomagaja w zajściu w ciąże!!!słyszałam że najlepsza pozycja to na :: tzw.pagony!?w dodatku mam pytanko bowiem-czy ma wpływ na poczęcie dziecka to ,iż zaraz po stosunku muszę iść się wysikać więc nie wiele mi zostaje w środku!Staramy sie z narzeczonym od 3 miesięcy!i nic!ratunku Pozdrawiam pa
mata-kow
mama do kwadratu :)
Moja znajoma też ma problemy z poczęciem. Poszła więc do specjalisty, takiej fajnej babki. Specjalistka: A co pani robi po stosunku? Znajoma: No... idę do toalety. Na to Specjalistka: No to nic dziwnego, że nie może pani zajść w ciążę. Po stosunku to najlepiej by było przywiązać Panią na pół godziny do żyrandola głową w dół. Żeby ta dobroć jaknajdłużej w Pani była.
To jest prawdziwy dialog!!!

To jest prawdziwy dialog!!!

Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Ja to nie bardzo wierze w to, że pozycja może mieć wpływ na zajście w ciąże. Poprostu jedne zachodzą z łatwością (ja sie do nich zaliczam) - teraz mnie już to nie cieszy
a inne choćby i pól dnia/nocy robiły "świece" mają problemy z tym.

klaudusiaNK
Fanka BB :)
A jak wasi faceci na reagują na to, że leżycie z nogami do góry?!
Mój to myślałam że ze śmiechu pęknie jak zobaczył co ja robie.
Zrobiłam tak pierwszy raz w tym miesiącu :-)
Zobaczymy, może naprawde pomaga... :-)
Mój to myślałam że ze śmiechu pęknie jak zobaczył co ja robie.
Zrobiłam tak pierwszy raz w tym miesiącu :-)
Zobaczymy, może naprawde pomaga... :-)
KINDZIA100
Fan(ka)
pozycja klasyczna jest dobra do zajscia(opinia lekarzy,nie moja) penis wchodz gleboko,tym samym skracajac droge plemnikow do jajeczka,a po wytrysku,pania na zyrandol :-)
Ja rowniez wieszalam sie z glowa w dol ;-) Maz sceptycznie mi sie przygladal,ale jak mu wytlumaczylam co i jak to przestal sie smiac.Efekt pozycji klasycznej i nog na scianie pokaze wam w marcu.;-)
Powodzenia dziewczynki
Ja rowniez wieszalam sie z glowa w dol ;-) Maz sceptycznie mi sie przygladal,ale jak mu wytlumaczylam co i jak to przestal sie smiac.Efekt pozycji klasycznej i nog na scianie pokaze wam w marcu.;-)
Powodzenia dziewczynki
mata-kow
mama do kwadratu :)
Nasze maleństwo poczęło się po klasycznemu ;-) ale nie wiem czy to przez pozycję czy przez predyspozycje
jedne próbują i nic, a inne są jak Rolls Royce, co je facet dotknie, to zaskoczą 

reklama
majeczka02
Fanka BB :)

Pozdrawiam