reklama
Kitku
Zaangażowana w BB
W ciążę podczas miesiączki można zajść jak najbardziej. Im później, tym szansa jest większa. Owulacja może się rozpocząć szybciej, nawet już pod koniec krwawienia, a i plemniki potrafią kilka dni sobie przeżyć w środku i bach! Ciąża gotowaWitam, chciałam się dowiedzieć co myślicie o uprawianiu sexu podczas @?
I czy któraś z was zaszła
w ciąże podczas @?
Pozdrawiam
A co ja myślę? Ja lubię Na początku powstrzymywało mnie to, że mojego partnera będzie to obrzydzać. Ale jak się okazało, że jemu to nie przeszkadza, to spodobała mi się ta forma relaksu w trudne dni Choć że względów praktycznych wybieram jednak igraszki pod prysznicem.
Pomaga na bóle miesiączkowe,czasem kobieta ma wtedy większą ochotę na to niż zwykle jednak zwiększa to ryzyko infekcji i to dość mocno.osobiście jest to dla mnie mało komfortowe ,jednak nie miałam miesiączki już pół roku i troszeczke zapomniałam jak to jest
Dużo się naczytałam na tem temat i dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny (nowy post) ale nie wiem jak odczytać wynik na żywo wyglądają linie prawie tak samo.. a jestem jeden dzień po @.W ciążę podczas miesiączki można zajść jak najbardziej. Im później, tym szansa jest większa. Owulacja może się rozpocząć szybciej, nawet już pod koniec krwawienia, a i plemniki potrafią kilka dni sobie przeżyć w środku i bach! Ciąża gotowa
A co ja myślę? Ja lubię Na początku powstrzymywało mnie to, że mojego partnera będzie to obrzydzać. Ale jak się okazało, że jemu to nie przeszkadza, to spodobała mi się ta forma relaksu w trudne dni Choć że względów praktycznych wybieram jednak igraszki pod prysznicem.
Ja z partnerem właśnie po raz pierwszy mieliśmy stosunek podczas miesiączki. Zdziwiło mnie to że go to w żaden sposób nie „obrzydza” i nawet się to nam spodobało.
Czyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?Pomaga na bóle miesiączkowe,czasem kobieta ma wtedy większą ochotę na to niż zwykle jednak zwiększa to ryzyko infekcji i to dość mocno.osobiście jest to dla mnie mało komfortowe ,jednak nie miałam miesiączki już pół roku i troszeczke zapomniałam jak to jest
G
gość _199
Gość
Ciąży też, ja mam zaraz po okresie.owulacje, a przynajmniej miałam bo dwa lata okresu prawie nie mamCzyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?
Ja sobie właśnie dzisiaj zrobiłam z ciekawości test owulacyjny.. i wydaje mi się że wyszedł pozytywny a przyznam się szczerze że sobie zaszaleliśmyCiąży też, ja mam zaraz po okresie.owulacje, a przynajmniej miałam bo dwa lata okresu prawie nie mam
Myślę,że tak.Błona śluzowa jest w te dni o wiele wrażliwsza i szyjka rozszerzonaCzyli lepiej się zabezpieczać z powodów infekcji ?
Kitku
Zaangażowana w BB
Faceci... W tym temacie to nic ich nie obrzydza. Gorzej jak przychodzi zmienić dziecku pieluszkęDużo się naczytałam na tem temat i dzisiaj z ciekawości zrobiłam test owulacyjny (nowy post) ale nie wiem jak odczytać wynik na żywo wyglądają linie prawie tak samo.. a jestem jeden dzień po @.
Ja z partnerem właśnie po raz pierwszy mieliśmy stosunek podczas miesiączki. Zdziwiło mnie to że go to w żaden sposób nie „obrzydza” i nawet się to nam spodobało.
reklama
Faceci... W tym temacie to nic ich nie obrzydza. Gorzej jak przychodzi zmienić dziecku pieluszkę