reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sex oralny

On i tak tego nie zrozumie. Ale jest plus tego, że wizyta wypada w jego urodziny. Jeśli poświęci bez problemu dwie godziny to przynajmniej zobaczę jakiś pozytyw, żeby naprawić nasze życie. A jeśli powie, że chce pić u urodziny to ewidentnie będę widzieć, że olewa. Wcale nie będę musiała czekać do grudnia, żeby się o tym przekonać wystarczy, że mu powiem w jakich dniach są zaplanowane wizyty.
Moja matka pirazy drzwi wie jaka jest sytuacja i mnie rozumie, ale mój ojciec mnie nie zrozumie, a przecież będę musiała na jakis czas sie do nich przeprowadzić. Znowuż każdego dnia wysłuchiwać jazgotu też nie chcę.

reklama
A nie uda Ci się usamodzielnić przed porodem jeszcze? Żeby nie musieć mieszkać z rodzicami, chociaż wiem że to na początku macierzyństwa będzie dla Ciebie ogromne wsparcie ze strony mamy.

Problem w tym, że na dzień dzisiejszy z dzieckiem nie ma takiej opcji, bo jak nie pracuje to nie zarabiam. Uroki własnej działalności.

Może ojciec zrozumie jak Ci ciężko. Słuchać dzień w dzień jak to źle zrobiłaś, też nie jest przyjemne. Będziesz musiała zdecydować co jest ważniejsze dla Ciebie i maleństwa.

Kbetina dzięki. ;-)
elisse mój ojciec uważa sie za pana i władcę, wiec lubi wszystkich krytykować. Moja matka ma już go dość.

Może pan i władca, ale w końcu jesteś jego córką i będzie miał wnuka. Może wtedy zmięknie. W każdym razie, warto walczyć o swoje szczęście.

reklama
Do góry