reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

sex oralny

reklama
Nie mam jakoś przekonania do tego połykania, boje się że brzuch mnie rozboli. Zresztą mój mąż nie wykazywał zadnego nacisku w ta stroną, więc nie muszę czuć się do tego zobowiązana :-) może jak kiedyś o to poprosi to posmakuję.

ja polecam ananasa dla partnera :-D

mój mąż lubi kończyć w moich ustach lub na twarzy więc ja go bardzooo często karmie ananasem ;-):-D Smak spermy zalezy od diety więc nie zawsze jest taka fajna:-p

Musisz do tego dojrzec tylko sie nie obraz ze takiego słowa użyłam bo robic z przymusu i tylko dlatego zeby meżowi sprawic przyjemnosc to nie..
Ja wiem po sobie bo też mnie mąż wiele razy prosił a ja ze nie bo to niefajne itd. A pewnego dnia przełamałam sie i było super a m był zaskoczony a po tym pierwszym razie mogła bym tak codziennie :-) ale ja męża niestety mam nie za często w domu widujemy sie codziennie na skype a tak w realu co 2-3 miesiące

ja kilka razy spróbowałam, parę lat temu a ostatnio w ciązy. Ale mi się to nie podoba aż tak, a na szczęście mąż nie nalega bo kiedyś mu powiedziałam że jak chce ok ale niech mnie pocałuje potem i spróbuje jak smakuje. Wzdrygnął się i powiedział że już prosić więcej nie będzie bo sam zapach już mu się nie podoba :D taki mdławy . Ale na twarz czy ciało to owszem bo wiem że go to podnieca. Aczkolwiek wolę czuć go w sobie jak kończy :p

ja mam bardzo wrazliwa jame ustna i wiele rzeczy powoduje u mnie odruch wymiotny, np ostatnio bylam przeswietlic zeba i tez jak mi pani wsadzila jakis papierek do ust to zaczelo mnie naciagac...
Moze rzeczywiscie musze do tego dojrzec albo moze zwyczajnie to nie dla mnie ;-)
Wiktoria ja widuje meza co 3-4mies bo pracuje w uk. Kiedy go nie ma to sobie mysle, ok, zrobie to a co tam! Ale jak przyjdzie co do czego to... nieee.

Ostatnia edycja:
Cześc kobietki ja nie mam żadnych oporów aby mój ukochany kończył w buzi . bardzo lubię w taki sposób sprawiać mu przyjemność a on jest w niebie !!!! to jest po prostu kwestia gustu nikt nikogo nie zmusi:-) !!!!!

reklama
ja mam bardzo wrazliwa jame ustna i wiele rzeczy powoduje u mnie odruch wymiotny, np ostatnio bylam przeswietlic zeba i tez jak mi pani wsadzila jakis papierek do ust to zaczelo mnie naciagac...
Moze rzeczywiscie musze do tego dojrzec albo moze zwyczajnie to nie dla mnie ;-)
Wiktoria ja widuje meza co 3-4mies bo pracuje w uk. Kiedy go nie ma to sobie mysle, ok, zrobie to a co tam! Ale jak przyjdzie co do czego to... nieee.
To też sama małego wychowujesz a nie macie skype zeby sie zobaczyc ????
a i ja czasem tez tak mam ze nastawiona jestem ze zrobie cos a później nieeeee robie

Do góry