reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sex in the City

hmmmmm ja tez mam WIĘKSZĄ OCHOTE tylko jakos dziwnie sucho i pozycji nie mozemy dopasowac i móm M sie ostatnia boi zakazu nie mamy ale z tymi skurczami to mnie wystraszylyście

reklama
a mi sie dzis snil Erotyczny sen z jednym z moich klientow z manhatanu.Taki Scott z niemiec w ktorym sie ukradkiem podkochiwalalm bo nieziemski przystojniak z niego. Kiedys jak juz wyszlam za P. to Scott sie obudzil i chcial sie umawiac a teraz jak z brzuchem chodze to jeszcze mi cos smsowal zeby sie chetnie ze mna umowil ( nieswiadomy ze ja juz po slubie i z brzusiem hihih) . I tak sobie mysle ze jak mial szanse to nie korzystal.... i mi sie wlasnie w nocy snil- przystojniak jeden. O jej! nawet nie chce myslec co by P. powiedzial na to wszystko hihih

troche to haotycznie opisalam- w kazdym razie to chyba sen o niespelnionych marzeniach erotycznych- bo jak ja sie napalalam na Scota to on mnie nie zauwazal a jak mi przeszlo to on sie obudzil- tylko bylo juz za pozno bo ja za P. wyszlam a teraz to juz wogole tylko dziecko mam w glowie a Scott o niczym nie wie i dalej mnie molestuje od roku smsami z propozycja kolacji

no popatrz a mnie tez 2 dni temu śnił mi się mój przyjaciel Niemiec.
i nie był to zwykły sen. hihihi a ja też się jeszcze mu nie pochwaliłam ze jestem w ciąży:-):-):-)
miesiąc temu napisał mi mejla , żebym wyjechał z nim na święta bożonarodzeniowe gdzieś na Karaiby:szok::szok:.

gdybym nie była w ciąży to może i bym pojechała. ale cóż:-)

ttaaaa- dokladnie- gdybym sie nie hajtnela i nie zaszla w ciaze pewnie bym sie wdala w romansik ze Scottem. Ale teraz to po "ptokach" czy jak sie to mowi hihihih

my o sexie juz do konca ciazy mozemy zapomniec przez te moje problemy z wodami. Zreszta mezulo ze strachu znowu omija mnie szerokim lukiem

reklama
Mój to nawet mówi, ze się boi ze mną spać i że jakieś łóżko polowe musi skombinować albo jakiś większy materac musi kupić.:no::no:
a ja na to, ze jak jeszcze nie skończył sypialni to niech śpi na podłodze, ale jestem podła, co?:sorry:

Do góry