reklama
Paulinek
Styczniowe mamy'08
Slyszalam dokladnie to samo
sylka_k
mama styczniowa 2008
a ja w tym tygodniu taka samotna:--(
i nawet nie chę o tym myśleć bo jeszcze bardziej mi sie chce:--(
i nawet nie chę o tym myśleć bo jeszcze bardziej mi sie chce:--(
a mi sie dzis snil Erotyczny sen z jednym z moich klientow z manhatanu.Taki Scott z niemiec w ktorym sie ukradkiem podkochiwalalm bo nieziemski przystojniak z niego. Kiedys jak juz wyszlam za P. to Scott sie obudzil i chcial sie umawiac a teraz jak z brzuchem chodze to jeszcze mi cos smsowal zeby sie chetnie ze mna umowil ( nieswiadomy ze ja juz po slubie i z brzusiem hihih) . I tak sobie mysle ze jak mial szanse to nie korzystal.... i mi sie wlasnie w nocy snil- przystojniak jeden. O jej! nawet nie chce myslec co by P. powiedzial na to wszystko hihih
troche to haotycznie opisalam- w kazdym razie to chyba sen o niespelnionych marzeniach erotycznych- bo jak ja sie napalalam na Scota to on mnie nie zauwazal a jak mi przeszlo to on sie obudzil- tylko bylo juz za pozno bo ja za P. wyszlam a teraz to juz wogole tylko dziecko mam w glowie a Scott o niczym nie wie i dalej mnie molestuje od roku smsami z propozycja kolacji
sylka_k
mama styczniowa 2008
no popatrz a mnie tez 2 dni temu śnił mi się mój przyjaciel Niemiec.
i nie był to zwykły sen. hihihi a ja też się jeszcze mu nie pochwaliłam ze jestem w ciąży:-):-):-)
miesiąc temu napisał mi mejla , żebym wyjechał z nim na święta bożonarodzeniowe gdzieś na Karaiby.
gdybym nie była w ciąży to może i bym pojechała. ale cóż:-)
i nie był to zwykły sen. hihihi a ja też się jeszcze mu nie pochwaliłam ze jestem w ciąży:-):-):-)
miesiąc temu napisał mi mejla , żebym wyjechał z nim na święta bożonarodzeniowe gdzieś na Karaiby.
gdybym nie była w ciąży to może i bym pojechała. ale cóż:-)
sylka_k
mama styczniowa 2008
A ja ciągle chodzę taka nabuzowana:-(
dobrze śpiewał Kazik, ze kobiety w ciąży są gorące
A mój mężulek boi się o dzidzie:-(
dobrze śpiewał Kazik, ze kobiety w ciąży są gorące
A mój mężulek boi się o dzidzie:-(
reklama
sylka_k
mama styczniowa 2008
Mój to nawet mówi, ze się boi ze mną spać i że jakieś łóżko polowe musi skombinować albo jakiś większy materac musi kupić.
a ja na to, ze jak jeszcze nie skończył sypialni to niech śpi na podłodze, ale jestem podła, co?
a ja na to, ze jak jeszcze nie skończył sypialni to niech śpi na podłodze, ale jestem podła, co?
Podziel się: