reklama
hihih-ale goracy watek!!
to ja chetnie opowiem: u nas z Misiem to raczej zawsze bylo spokojnie.raz na czas dla zdrowia. teraz mi lekarze zabronili bo orgazm powoduje skurcze macicy co w moim przypadku nie jest wskazane, wiec mamy totalna abstynencje. Misio dzielnie znosi chwilowy ( 3 miesieczny) brak igraszek ale widze po nim ze teskni....hihihhi. co do mnie to ja raczej nie mam ochoty ale za to mam zboczone sny-chyba podswiadomosc
to ja chetnie opowiem: u nas z Misiem to raczej zawsze bylo spokojnie.raz na czas dla zdrowia. teraz mi lekarze zabronili bo orgazm powoduje skurcze macicy co w moim przypadku nie jest wskazane, wiec mamy totalna abstynencje. Misio dzielnie znosi chwilowy ( 3 miesieczny) brak igraszek ale widze po nim ze teskni....hihihhi. co do mnie to ja raczej nie mam ochoty ale za to mam zboczone sny-chyba podswiadomosc
A
aOLA
Gość
ja jestem przyzwyczajina do braku sexu przez te wyjazdy mojego męża A teraz przez te mdłości nawet nie mysle o sexie Na razie chce sie normalnie poczuc...
dzidzia214
Styczniowe mamy'08
;-) ja mam roznie.... sa dni, ze nie chce mi sie i nawet o tym nie mysle, ale sa dni, ze przelezalabym w lozku i......
ale to tez zalezy od samopoczucia....
ale to tez zalezy od samopoczucia....
reklama
Sama już nie wiem co o tym myśleć - moja ciąża rozwija się prawidłowo i nie jest zagrożona, a mimo to mój lekarz uważa, że seks owszem ale bez bardzo głębokiej penetracji i bez moich orgazmów - ze względu na skurcze macicy. Jedni mówią że seks w ciąży jest nawet wskazany - inni wręcz przeciwnie i bądź tu człowieku mądrym...
Podziel się: