Agulula111
Fanka BB :)
Caltha w zasadzie odpowiedziała na Twoje pytania. Ja robiłam pogrzeb pierwszego Dzidziusia, ale przeszłam swoje... mimo, że dostałam pozwolenie na zabranie maluszka od dyrektora szpitala i oszczedzil nam zglaszanie do usc, że dziecko sie narodzilo i umarło, co powinno być zgłoszone wg naszego prawa to trafiłam na wredna lekarke, która nie popierala tego. Sama ponoć poronila kilka razy a nie potrafiła zrozumieć mnie...
Nie wiem, co Ci doradzić. Z tego badania kariotypu mozna sie, np dowiedzieć czy dziecko było genetycznie obciążone, co nie pozwalało sie mu rozwijać. To taki przykład, mojej koleżance tak wyszło z takiego badania i nikt nie mógł nic na to poradzić, bo dziecko było bardzo chore. lekarz powiedział jej, że muszą próbować dalej. Teraz jest w 8miesiącu
Nie wiem, co Ci doradzić. Z tego badania kariotypu mozna sie, np dowiedzieć czy dziecko było genetycznie obciążone, co nie pozwalało sie mu rozwijać. To taki przykład, mojej koleżance tak wyszło z takiego badania i nikt nie mógł nic na to poradzić, bo dziecko było bardzo chore. lekarz powiedział jej, że muszą próbować dalej. Teraz jest w 8miesiącu