reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sen maluszkow

Ikaa a płacze na widok obcych twarzy???
Makuc tak właśnie jest, ale mnie martwi bardziej ten jej płacz nocny...jak wraca ze żłobka to przebywamy cały czas razem, tylko mama i tata. Wszyscy inni są beee i na widok innych osób jest płacz, czasami strach w oczach...:-( W takich sytuacjach czuję, że źle robię dając ją do tego żłobka :-( i w ogóle szkoda gadać....

Ostatnia edycja:
reklama
kania - zgadzam sie z tym, co napisala makuc. Mysle, ze to ten slawetny lek separacyjny spotengowany przymusowa rozlaka, czyli zlobkiem. U mnie jest tak samo, tyle ze Pawel idzie do zlobka od 1go listopada i powiem szczerze, juz zbiera mi sie na placz na mysl o tym, ze bedziemy osobno i ze Maly bedzie tesknil...

kania, tulam cie mocno :*** Patryk dzisiaj pierwszy raz był sam w żłobku, tylko 2h a już się zrobił straszna przytulanka i tylko na rękach by siedział. Myśle że dzieci to mocno przeżywają bo do końca jeszcze nie rozumieją co się dzieje :-( Będzie dobrze!

HAPPYBETTI nie przesadzajmy z tym aniołkiem ;-)
on o 5:45 jest już wyspany :szok::szok::szok::sad::sad::sad: i tu nie chodzi o jedzenie czy cokolwiek innego, tylko on po prostu już wstaje i tyle. Martwi mnie zmiana czasu pod koniec października, bo wniosek prosty, że wtedy będzie wstawał 4:45...:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::errr::errr::errr:

reklama
NAT a przy zmienie czasu na letni Pudzianek wstawał później? mi się wydaje, że dzieci mimo, iż nie znają się a zegarku to jednak jakoś wewnętrznie wiedzą, że jeszcze nie pora na wstawanie i takie pobudki jak właśnie 4.45 raczej miejsca mieć nie będą (u nas idąc Twoim tokiem myślenia pobudka byłaby torochę po 5 :crazy:). pamiętam, że mnie strasznie męczyła pierwsza zmiana czasu a jakoś bezboleśnie to przetrwaliśmy i mam nadzieję, że zarówno u nas jak i u Was teraz tak samo będzie.

Do góry