reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen maluszkow

Roxannka koniecznie kamerkę jakąś zapodaj, bo Ci do końca życia te nocki wypominać będzie :-) a może wcale nie jest tak jak mówi ;-)

reklama
Wiecie co? U nas ostatni tydzien byl super, bo Pawel juz nie szalal w nocy, nie budzil sie po 5 razy i widac bylo,ze spi spokojnie. A zeszla noc...to znowu porazka - kwilenie przez sen, placz, wybudzanie co jakis czas...Chyba znow zeby beda szly...dzis razno zapodalam paracetamol, bo chcial rece zjesc.

Onesmile to oby ząbki szybko wyszły.
U nas dzisiaj była cała noc przespana, ale nie nastawiam się, że będzie tak znowu...

Dzis usypialam Pawla godzine:-( W swoim lozeczku przewalal sie, pakowal rece do buzi, kompletnie nie mogl sie wyciszyc. Wyjelam go, przytulilam i odlecial po 5 minutach. Wypil tylko 150ml mleka, wiec juz czuje, co sie bedzie w nocy dzialo...

Nat współczuję nocki.
Ones a jak u Was???
U Nas standard, z pobudkami i nie śpimy od 5.
Mam pytanie, czy wasze dzieci do spania domagają się smoczka, jak tak to w jaki sposób to robią???
Moja do spania widzę, że strasznie go potrzebuje i aż strach pomyśleć jak będę musiała ją oduczać od tego :-(

nat, kania - u nas gorzej, niz beznadziejnie...wiec lacze sie w bolu.
Pawel nie spal od 3.30 do 5.30, przewalal sie, krecil, w koncu po 4tej wzielam go do lozka...Ma katar i kaszle :-( Ale ten katar to taki dziwny, bo 'niewidoczny', natomiast w nocy strasznie go podrazniall Nie wiem, moze to od zebow? Ale jest tez kaszel i naprawde nie wiem, skad sie przypaletal:-(
O 4tej dalam mu Nurofenu i troche sie wyciszyl, ale do rana bardzo niespokojnie spal. Ja odwyklam od spania z nim, wiec chodze na rzesach...

kania - my zamiast smoczka mamy kciuka...

Onesmile rany to współczuję szczerze, ja też nie mogę spać z Oliwią...
Ten kaszel może od kataru właśnie, spływa mu gdzieś do gardła i dlatego nie może spać...

reklama
Nat współczuję nocki.
Ones a jak u Was???
U Nas standard, z pobudkami i nie śpimy od 5.
Mam pytanie, czy wasze dzieci do spania domagają się smoczka, jak tak to w jaki sposób to robią???
Moja do spania widzę, że strasznie go potrzebuje i aż strach pomyśleć jak będę musiała ją oduczać od tego :-(
Aga zaczyna płakać i wyciąga rączkę w tym kierunku gdzie zawsze leży smoczek, nie da rady jej położyć bez tego.

Do góry