reklama
onesmile
Świat według Pafffcia
Wiecie co? U nas ostatni tydzien byl super, bo Pawel juz nie szalal w nocy, nie budzil sie po 5 razy i widac bylo,ze spi spokojnie. A zeszla noc...to znowu porazka - kwilenie przez sen, placz, wybudzanie co jakis czas...Chyba znow zeby beda szly...dzis razno zapodalam paracetamol, bo chcial rece zjesc.
onesmile
Świat według Pafffcia
Dzis usypialam Pawla godzine:-( W swoim lozeczku przewalal sie, pakowal rece do buzi, kompletnie nie mogl sie wyciszyc. Wyjelam go, przytulilam i odlecial po 5 minutach. Wypil tylko 150ml mleka, wiec juz czuje, co sie bedzie w nocy dzialo...
Kania78
...
Nat współczuję nocki.
Ones a jak u Was???
U Nas standard, z pobudkami i nie śpimy od 5.
Mam pytanie, czy wasze dzieci do spania domagają się smoczka, jak tak to w jaki sposób to robią???
Moja do spania widzę, że strasznie go potrzebuje i aż strach pomyśleć jak będę musiała ją oduczać od tego :-(
Ones a jak u Was???
Mam pytanie, czy wasze dzieci do spania domagają się smoczka, jak tak to w jaki sposób to robią???
Moja do spania widzę, że strasznie go potrzebuje i aż strach pomyśleć jak będę musiała ją oduczać od tego :-(
onesmile
Świat według Pafffcia
nat, kania - u nas gorzej, niz beznadziejnie...wiec lacze sie w bolu.
Pawel nie spal od 3.30 do 5.30, przewalal sie, krecil, w koncu po 4tej wzielam go do lozka...Ma katar i kaszle :-( Ale ten katar to taki dziwny, bo 'niewidoczny', natomiast w nocy strasznie go podrazniall Nie wiem, moze to od zebow? Ale jest tez kaszel i naprawde nie wiem, skad sie przypaletal:-(
O 4tej dalam mu Nurofenu i troche sie wyciszyl, ale do rana bardzo niespokojnie spal. Ja odwyklam od spania z nim, wiec chodze na rzesach...
kania - my zamiast smoczka mamy kciuka...
Pawel nie spal od 3.30 do 5.30, przewalal sie, krecil, w koncu po 4tej wzielam go do lozka...Ma katar i kaszle :-( Ale ten katar to taki dziwny, bo 'niewidoczny', natomiast w nocy strasznie go podrazniall Nie wiem, moze to od zebow? Ale jest tez kaszel i naprawde nie wiem, skad sie przypaletal:-(
O 4tej dalam mu Nurofenu i troche sie wyciszyl, ale do rana bardzo niespokojnie spal. Ja odwyklam od spania z nim, wiec chodze na rzesach...
kania - my zamiast smoczka mamy kciuka...
reklama
Aga zaczyna płakać i wyciąga rączkę w tym kierunku gdzie zawsze leży smoczek, nie da rady jej położyć bez tego.Nat współczuję nocki.
Ones a jak u Was???