reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Ell,ale ci dobrze kiedy moja bedzie miewac takie akcje???
u nas spanie do kitu ,ale pewnie moja wina nie chciało mi sie jej przenosic wczesniej do lózeczka to teraz mam za swoje.Spi od 20 do 23 w swoim łozeczku a potem u nas w łozku i za nic nie chce spac w swoim.
Kasia i Mamoot faktycznie z was pracusie:-) a dzieciaczkami kto?? u mnie nie miał kto zostac,a na nianke za mało zarabiałam.

reklama
no widzicie a u mnie mama pracuje cały dzien ,tesciowa za granica i nici z pracy nawet jak bym chciała .Posiedze moze jeszcze rok i wtedy dam ja do przeczkola.

hej... dzięki za wsparcie. Rozmawiałam dzisiaj na ten temat z mężem. Obiecał mi, ze weźmie się więcej za robotę, żebym mogła z niunią więcej czasu spędzać. Och wspaniałą mam rodzinkę....:-)

Mamoot - no na pewno na nabiał i białko jajka - no i nie wiem do końca jak to jest w alergii ale pewnie nawet jak się trzyma dietę to mogą jakieś reakcje być. Nie wiem czy np za dużo mleka modyfikownego - w końcu też pije zwykłe a nie jakiś nutramigen czy inne, a może na jajka, a może na miód/orzechy - w sumie to są rzeczy które można w śladowych ilościach znaleźć w wielu rzeczach więc nie jesteśmy w stanie tego do końca skontrolować...a może po prostu lek antyalergiczny przestał skutecznie działać i histaminka skacze
Zamierzam teraz przez jakis czas pozapisywać co Karol je w ciągu dnia i zobaczyć czy będzie jakaś prawidłowość w pobudkach - chociaż miło by było by pobudek nie było ;)
a Paweł miał z kolei ostatnio inną hipotezę - stweirdził że Karol się budzi w nocy w te dni, kiedy nei obejrzy wieczorem teletubisiów (albo innej z serii swoich ulubionych bajek) i jak na razie przez kilka dni mu się to potwierdza :):):) sprawdzimy :laugh2: co prawda to by znaczyło że nasze dziecko jest silnie uzależnione i ma w nocy objawy głodu - ale łatwiej sobie poradzić z tym niż z alergia:-D:-D:-D

No to ja życzę żeby sprawdziła się teoria Pawła;-):tak:Zawsze lepsze uzależnienie od bajki niż ta wstrętna alergia;-)A mi kiedyś lekarka powiedsziała że są takie związki między produktami i roślinami które razem powodują alergie a np osobno nie:baffled:Ale to już o szczegóły trzeba lekarza pytać. Buziaki dla Lolka:-)

Baśka, to ja życze, zeby to były teletubisie. A jesli nie, to najważniejsze, żebyś jak najszybciej doszła do tego co tak na prawdę go uczula....

haha dzisiaj u nas kolejna akcja z typu Otylka nie chce wstać...

o 7.30 mąż poszedł ją obudzić, zaśpiewał całego strażaka sama, a ona wejrzała na niego....i hop nura pod kołdre....i tak sie z nami droczyła do 7.45....a ja pracuje na 8...

w koncu zeszła na doł...ale zgadnijcie razem z czym? z kołdrą, i dosypiała na nocniku:tak:

A mąż mega zadowolony, że ona po nim taki spioch będzie:-D i mowi, że teraz w weekendy będzie 2 na 1:-)

reklama
Do góry