reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sen i spanie

Jezuusiu-Sandra Ty nasza akrobarko...:-)Jakas sciane do wspinaczki musisz Kakaw zamontowac;-):-)

A moje dziecko spalo dzis od 19:30 do....... 09:00 :szok:
i ani razu sie nie przebudzila w nocy....Alez to bylo mile i cudowne:-)

reklama
Oj jakiegoś czasu w piżamkach dwuczęściowych. W pewnym momencie Miki wyrósł ze wszystkich pajacy i stwierdziłam, że nie będę kupowała nowych, tylko właśnie piżamki.

My juz od rozmiaru 68 zaczelismy w pizamkach spac...Takie pizamy na dlugo starczaja...A pajace to zmienialam co 3 tyg....A i czasami nawet jak kupilam to okazalo sie ze jakies przymale...mimo ze nawet rozmiar wiekszy kupilam..:baffled:

Wojciaszek śpi w pajacykach, ale takich bez stópek. Bardzo dobrze się sprawdzają. Podobają mi się piżamki, ale tak sobie myślę, że by się mu góra zaijła i mogłoby wiać po brzuszku, albo nereczkach. Jak to jest u Was? A może tylko mój tak fika przez sen.:-)

Mamootku, nie powiem, żeby plecki, brzuszek nie były nigdy odslonięte, ale nie nigdy nie było tak, że koszulke miał pod szyjką a gatki w kostkach;-):-D

Oh Sandra!!! całe szczęście że sie nic nie stało!!!

Ja od wiosny kładłam w piżamkach ale oczywiscie wszystko jest wywalone na wierzch a Karol na kołdrze a nie pod w związku z czym na zimę zaopatrzyłam się w pajace, na razie jeszcze ciepło-śpi w piżamce ale jak się ochłodzi to się przerzucimy

Mamoot myślę że tak, zwłaszcza jeśli Wojciach się kręci, bo Karol okropnie i czasem tak się wybebeszy że ręce i nogi nad ranem lodowate...ja niestety nie trafiłam pajaców bez stópek ale jak syrki będą się pocić (powąchamy - sprawdzimy ;)) to zawsze można obciąć ;)
oczywiście te pajacowe a nie KArolkowe :):):)

reklama
Do góry