patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A u nas od czasu tej bakteri w moczu mloda spi koszmarnie...Rzuca sie po lozku,steka przy tym a pozycje(naprawde nie przesadzam !!!!) potrafi zmieniac co 10 sekund...Ma takie swoje chwile ze chyba przybiera kazda mozliwa pozycje...Nawet na stojaka spi,za chwile sie siadzie,potem polozy na mnie za chwile ma glowe u mnie na twarzy,potem rzuci sie na mojego adama i tak z pol godziny zanim zasnie tak porzadnie...Wczoraj juz normalnie oboje mielismy wszystkiego dos-no takie pozy i jeki ze masakra...I wogole chyba cos ja musialo bolec-(moze cipulinka od tej bakteri) bo kurczyla tak dziwnie nozki i sciagala palce u stop...Najgorsze ze tego siusiu nie idzie zlapac i nie amm co zaniesc zeby sprawdzic czy juz lepiej...
A bylo u nas juz tak pieknie...pobudki max 3 razy z jednym karmieniem miedzy 04:00 a 06:00...Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy...Bo teraz jest dwa razy gozej jak bylo wczesniej... :sick:
A bylo u nas juz tak pieknie...pobudki max 3 razy z jednym karmieniem miedzy 04:00 a 06:00...Mam nadzieje ze wszystko wroci do normy...Bo teraz jest dwa razy gozej jak bylo wczesniej... :sick: