reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

Nie wiem czy "poślizg" ;-) wystarczy bo ja normalnie w trakcie i po czuję miejsce gdzie był szew w środku:-(

reklama
Renee to może być kwestia psychiki, zmęczenia.. moja znajoma dopiero po pół roku wróciła do sexu wcześniej siębała albo ją bolało..

co do mnie to sex jak najbardziej jest udany tylko.. jakos zrobiło mi się tak, że moje piersi są dla mnie sferą zupełnie nie erogenną wręcz nie chcę aby małz mnie tam dotykał... tak jakby one teraz były do czego innego a nie do sexu.. wy też tak macie??

agamamaani u mnie tez tak jest z tymi piersiami, nie dodykamy ich bo jak zaczniemy to leci mleczko :baffled:. Szukamy więc innych stref erogennych :-) . Choć to bardziej wiem z doświadczenia po porodzie Krzysia niż teraz :no: . Chyba już się nie podobam mężowi :no: z tym wielkim tyłkiem :-(

Umnie mozna powiedziec ze udany tylko mógłby trwac troche dłuzej.;-)Po takije przerwie maz za szybko konczy.I mogłabym wrecz powiedziec ze u mnie po tabletkach libido sie zwiekszyło.:-)

To u mnie całe ciało i chyba przedewszystkim głowa jest totalnie antyerogenna. Tak mnie pokaleczyło to wszystko w głowie (krocze, piersi, to coś na plecach), że kompletnie nie czuję swojego ciała... kurcze chyba coraz gorzej ze mną :(

Powiedzcie mim jak przechowujecie tabletki Cerazette tzn. w jakiej temperaturze bo ja wyczytałam w ulotce "przechowywać w teperaturze 2`C-30`C - to co mam je trzymać w lodówce :confused: ?

Megi w lodówce przechowuje sie te tabletki, syropki i kropelki (np. cebion) na których pisze ze przechowanie w tem do 8'C

reklama
Renee ja tak trzymalam przy pierwszym naszym cebione z Zuzią, nie przeczytałam ulotki, myśląłam że przechowuje się go normalnie. Nie wiem ile go już tak trzymasz ale pamietam jak mialam jakieś inne witaminki które też trzebabyło trzymać w lodówce to w aptece powiedzieli mi że poza moze być do 8 g. Myślę że jesli chcesz być pewna ze nadal mają swoje własciwości to musisz kupic drugie.

Do góry