reklama
kanga_aga
Fanka BB :)
Renee to może być kwestia psychiki, zmęczenia.. moja znajoma dopiero po pół roku wróciła do sexu wcześniej siębała albo ją bolało..
co do mnie to sex jak najbardziej jest udany tylko.. jakos zrobiło mi się tak, że moje piersi są dla mnie sferą zupełnie nie erogenną wręcz nie chcę aby małz mnie tam dotykał... tak jakby one teraz były do czego innego a nie do sexu.. wy też tak macie??
co do mnie to sex jak najbardziej jest udany tylko.. jakos zrobiło mi się tak, że moje piersi są dla mnie sferą zupełnie nie erogenną wręcz nie chcę aby małz mnie tam dotykał... tak jakby one teraz były do czego innego a nie do sexu.. wy też tak macie??
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
agamamaani u mnie tez tak jest z tymi piersiami, nie dodykamy ich bo jak zaczniemy to leci mleczko . Szukamy więc innych stref erogennych :-) . Choć to bardziej wiem z doświadczenia po porodzie Krzysia niż teraz . Chyba już się nie podobam mężowi z tym wielkim tyłkiem :-(
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Powiedzcie mim jak przechowujecie tabletki Cerazette tzn. w jakiej temperaturze bo ja wyczytałam w ulotce "przechowywać w teperaturze 2`C-30`C - to co mam je trzymać w lodówce ?
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Cleo dzięki za odpowiedź
Cleo to Ty Cebion trzymasz w lodówce . Kurcze ja od początku trzymam normalnie w szafce w kuchni.I co teraz?Megi w lodówce przechowuje sie te tabletki, syropki i kropelki (np. cebion) na których pisze ze przechowanie w tem do 8'C
reklama
cleo28
Fanka BB :)
Renee ja tak trzymalam przy pierwszym naszym cebione z Zuzią, nie przeczytałam ulotki, myśląłam że przechowuje się go normalnie. Nie wiem ile go już tak trzymasz ale pamietam jak mialam jakieś inne witaminki które też trzebabyło trzymać w lodówce to w aptece powiedzieli mi że poza moze być do 8 g. Myślę że jesli chcesz być pewna ze nadal mają swoje własciwości to musisz kupic drugie.
Podziel się: