A moje libido wynosi praktycznie zero;-) chociaż nic nie biorę!Ale nie mogę powiedzieć żeby mi z tym źle było. Zresztą mąż dalej śpi na wygnaniu, a w sypialce same z moja niuncią sobie urzędujemy-mam tyyyyyle miejsca na łóżku, że zaczyna mi się to podobać! :-) Chociaż mąż powoli zaczyna się buntować i zapowiada wielki powrót do małżeńskiego łóża!;-)
reklama
U mnie ujawniły się już minusy brania tabletek... Cały dzień mam dziś takie lekkie bóle brzucha jak przed miesiączką i lekko plamię. Wybiorę te tabletki, które mam i dam sobie spokój. Zaczekam na normalne cykle, wtedy będę wiedziała na czym stoję.
Ja po wizycie.Zastrzyków mi nie przepisała.Tłumaczyła to tym że jak przestane karmic piersią mogę zmienic na tabletki przy których będę miała normalnie okres.Po zastrzyku mimo że np.brała bym do listopada to okres i jajeczkowanie miałabym dopiero po następnych 3 czy 4 miesiącach a nie odrazu.Zresztą zastrzyk działa 3 miesiące i nieda się go przerwac gdyby coś.Odradzała mi go i przepisała dalej tabletki.Seks był po wizycie i także udany.:-)
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
ja jezcze się nie wybrałam do lekarza a się zbieram od tygodni...
sex udany
i mam już okres
sex udany
i mam już okres
Byłam, "pod względem ginekologicznym jest wszystko o.k."-to jego słowaRenee a byłaś już u lekarza ??
reklama
Podziel się: