reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Seks po porodzie i antykoncepcja....

A moje libido wynosi praktycznie zero;-) :-D chociaż nic nie biorę!Ale nie mogę powiedzieć żeby mi z tym źle było:laugh2:. Zresztą mąż dalej śpi na wygnaniu, a w sypialce same z moja niuncią sobie urzędujemy-mam tyyyyyle miejsca na łóżku, że zaczyna mi się to podobać!:laugh2: :-D :-) Chociaż mąż powoli zaczyna się buntować i zapowiada wielki powrót do małżeńskiego łóża!;-)

reklama
U mnie ujawniły się już minusy brania tabletek... Cały dzień mam dziś takie lekkie bóle brzucha jak przed miesiączką i lekko plamię. Wybiorę te tabletki, które mam i dam sobie spokój. Zaczekam na normalne cykle, wtedy będę wiedziała na czym stoję.

Ja po wizycie.Zastrzyków mi nie przepisała.Tłumaczyła to tym że jak przestane karmic piersią mogę zmienic na tabletki przy których będę miała normalnie okres.Po zastrzyku mimo że np.brała bym do listopada to okres i jajeczkowanie miałabym dopiero po następnych 3 czy 4 miesiącach a nie odrazu.Zresztą zastrzyk działa 3 miesiące i nieda się go przerwac gdyby coś.Odradzała mi go i przepisała dalej tabletki.Seks był po wizycie i także udany.:-)

Mam pytanie do dziewczyn które biorą tabletki Cerazette.Czy wystąpiło u was krwawienie lub plamienie?U mnie tak od 4-5dni i niejest to jak okres.Niewiem czy to normalne?

U nas kolejna póba nieudana:-( :no: , boli mnie jak cholera i już się zaczynam zastanawiać czy mi czegoś w szpiatlu nie spaprali:confused: :baffled: :-(

reklama
Renee to może jakieś "poślizgi" trzeba wykonać? są w aptece takie maści,czy kremy żeby nawilżyć sie odpowiednio;-)

Do góry