jestem przekonana
k8libby, żebędziesz jeszcze piękniejsza niż kiedykolwiek, ja taka byłam po piewszym dziecku, sąsiedzi się dziwili jaką byłam laską i czułam się świetnie
jednak spadek hormonów daje swoje znaki, też nie mogę na siebie patrzeć, lustra omijam z daleka, dobrze, że nie mam ich tak wiele
wczoraj chciałam rozpocząć jakąś pierwszą akcje, pomyślałam, że sex spala tyle tłuszczu, że warto się rozebrać po ciemku...
M się nawet ucieszył, ale w cale nie odszedł za szybko od zajęcia, które wykonywał, choć mu mówiłam, żeby się śpieszył, bo jest mi zimno i zaraz zachce mi się spać
położyłam się i zasnęłam, a on pucował się pod prysznicem, ale się nie ogolił
bo obudziłam się w środku nocy, trochę się pomiziałam, zobaczyłam tą brodę i odechciało mi się, z resztą on się nie obudził
rano się zapytał, czy śniło mu się czy na prawdę się do niego dobierałam? wolałabym jego inicjatywę, bo kobieta to nie ypada raczej przy pierwszym razie
z resztą, on mówi, że dla niego, po długim życiu bez tego będze to jak 1 raz
ja chyba tego tak bardzo nie przeżywam, po za tym, żeby się nie okzało, że mam dziurę jak średnicę od wiadra jeszcze teraz
nawet miałam sen, że już po tym pierwszym razie i pytam M jak mu było? a on: że fajnie, poza tym nie czuł, żadnej ścianki...