reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Seks i antykoncepcja

O prosze jestem otwierajaca watek:-D No kruszki musze przyznac ze ja narobilam zamieszania:blink: przykro mi ze narobilam Ci roboty:sorry2:
U mnie z pierwszego usg wychodzi termin na koniec lipca a z OM na poczatkek sierpnia. Dwa miesiace temu maly byl za duzy o tydzien jak na swoj ,,wiek'' wiec wydaje mi sie ze Maly jest poprostu o tydzien starszy niz mam w karcie ciazy i wlasciwy termin to ten z 1 usg... Taka moja rozkminka:-)

reklama
Dziewczyny - małe pytanko :)
Jak jest z tym seksem po terminie? Przyspiesza coś czy nie?
No i jak jest rozwarcie na 3 cm to można się kochać jeszcze czy nie? oczywiście chodzi mi o to, żeby się wszystko zaczęło...

Zylcia no ponoc sex jest nawet zalecany przez lekarzay na przyspieszenie, ale wg mnie to pic na wode, w sensie moze pomoze a moze nie. No w kazdym razie ja jeszcze przed terminem skrupulatnie zaczelam pomagac naturze:-p i w czasie terminu i po tez:-D efekt: bez efektu:baffled: Tyle, ze ja chyba jakis cyborg, bo robie wiele chcacy lub niechcacy, a nic mnie nie rusza. No wiesz, sprobowac mozna, jesli nawet nie ruszy to zaspokoi chociaz co trzeba;-)

no to skoro juz mamy taki wątek to spytam, ile czasu po porodzie naturalnym trzeba by tam sie wszystko zagoilo na tyle zeby mozna bylo uprawiac seks?
no i czy mozna łykać pigułki anty karmiąc piersią?

ja im już nie ufam :-p i nie lubie poza tym. no i jednak pigułki wydaja mi sie pewniejsze... tylko zastanawiam sie czy one przenikają do mleka, czy nie. bo jesli tak to to jednak hormony wiec chyba nie pozostają bez wpływu na dzidziusia

reklama
Do góry