reklama
ja jeszcze nie wykupiłam,ale gin mówił,że od razu, nie czekać na nic, no i mówił,że różnią się tym,że jest 28,więc nie robi się przerwy,a @ może się pojawić normalnie w tym czasie (nie przerywa się brania) albo nie będzie wcale
mamusiaDorusia
Fanka BB :)
mitaginko-ja zaczęłam brać w tym samym dniu co miałam wizytę;-)
A
asiunia876
Gość
jak wy pamietacie o codziennym braniu tabletki? Ja chociaz mam antybiotyki teraz brac to i tak ledwo pamietam chociazbym na czole sobie przykleila
jak wy pamietacie o codziennym braniu tabletki? Ja chociaz mam antybiotyki teraz brac to i tak ledwo pamietam chociazbym na czole sobie przykleila
jak brałam kiedyś to mialam po prostu ustawione przypomnienie w telefonie
klaudencja
a ja tam chyba mogłabym niedługo znowu być w ciąży ... tak sobie myśle że lepiej kolejne jakoś w niedługiej odległości bo potem mogę już nie mieć takiej cierpliwości itd a o porodzie już zapomniałam więc mogę koljny hehehhe
jola.24
Ja zakladam mirene jak juz wspominalam, wlasnie ja wykupilam, byla na ubezpieczenie i zaplacilam 1euro Nigdy tego nie mialam ale ktoras z dziewczyn chwalila a i lekara mowila ze super rozwiazanie.
klaudencja dzieci "rok po roku" to ciezka praca ale ja nie zaluje decyzji, zwlaszcza jak przychodzi do mnie kolezanka z coreczka i sie tak ladnie z Olem bawia to sobie mysle ze za rok moje dzieci beda sie tak bawic i znosze dzielnie wselkie placze i fochy;-)
klaudencja dzieci "rok po roku" to ciezka praca ale ja nie zaluje decyzji, zwlaszcza jak przychodzi do mnie kolezanka z coreczka i sie tak ladnie z Olem bawia to sobie mysle ze za rok moje dzieci beda sie tak bawic i znosze dzielnie wselkie placze i fochy;-)
reklama
dragonfly.ks
szkoda, że facety nie mogą łykać, tak dla odmiany. Ja jeszcze nie byłam i gina.., a w piątek w końcu przyjeżdża F., no i nie wiem co my zrobimy... Przecież nie wytrzymam, żeby jeszcze trzy tygodnie czekać, noł łej
tylko co tu teraz..
mitaginka, też bym chciała, żeby przynajmniej dopóki się karmi nie można było zajść
tylko co tu teraz..
mitaginka, też bym chciała, żeby przynajmniej dopóki się karmi nie można było zajść