A
asiunia876
Gość
ja bym moze z 3dni wytrzymala, jakby sie nie poprawilo poszlabym wyciagnac cholerstwo hihiDziewczyny, a jak będzie boleć to przetrzymać i się zmusić, żęby jakoś to rozchodzić, czy wycofac się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja bym moze z 3dni wytrzymala, jakby sie nie poprawilo poszlabym wyciagnac cholerstwo hihiDziewczyny, a jak będzie boleć to przetrzymać i się zmusić, żęby jakoś to rozchodzić, czy wycofac się?
hahahaha ja to jestem dzis kumata to zrob jak nati mowi :-) hihichodzi mi jak sex będzie bolał
mi wlasnie przyslali ulotke o antykoncepcji po porodzie i wg nich czyli angielskiej sluzby zdrowia okres bezwzglednej nieplodnosci po porodzie to okres do 3tyg. W tym czasie nie musisz sie bac o zabezpieczenie.a czy po porodzie jest jakis okres niepłodny, czy mozna zaciazyc od razu?