reklama
jasani
Fanka BB :)
Ja w ogóle nie rozumiem skąd te rozterki. Czy mąż rzeczywiście jest tam potrzebny? Niech siedzi w domu z dzieckiem. Jeżeli to jakaś szybka wizyta to po co targać ich ze sobą. Jeżeli nie wiesz jak dziecko zareaguje na butelkę to tym bardziej dziwi mnie pomysł jej podania w takiej sytuacji.
Berrry
A ja trochę rozumiem, bo moje dziecko nie chciało w ogóle pić z butelki. Modyfikowanego z tych małych butelek też nie. Często to mój mąż sam mówił, że on woli wziąć wtedy wózek i pójść na spacer niedaleko przychodni, żebym mogła nakarmić jak wyjdę. Nie wiem ile zajmie ta wizyta, możesz spróbować odciągnąć, może akurat dziecko z chęcią wypije A jak nie to jeśli nakarmisz przed wizytą i nie będzie trwała wieki to na spokojnie powinni sobie poradzić, jeśli nakarmisz po wyjściu od lekarza
Lady Loka
Ale jak Ciebie nie bedzie to siła rzeczy nie dostanie. Wizyta nie potrwa przeciez 3h, nakarmisz nawet w aucie od razu jak wrociszTo mały rozdarciuch. od razu szuka cycka po przebudzeniu.
ver6ena
Zaangażowana w BB
Autorka posta jest tydzień po porodzie… może poza silną potrzebą przebywania ze swoim dzieckiem, z którym chwilę temu stanowiła jedność nie jest w stanie prowadzić samochodu? Może nie ma prawa jazdy? Może nie czuję się na siłach rozstawać z mężem?
Hormony z dnia na dzień się nie mogą uregulować i wydaje mi się, że pojawiają się takie nieprzemyślane komentarze… przecież każdy ma inaczej, a tutaj krzywda się w żadnym przypadku nikomu nie stanie.
Jagoda rób swoje i będzie ok.
Nakarm przed i ewentualnie odciągnij trochę na zapas. Owiń folią aluminiową i zapakuj na dół torby. Tata i maleństwo sobie poradzą, a ty zaufaj
Hormony z dnia na dzień się nie mogą uregulować i wydaje mi się, że pojawiają się takie nieprzemyślane komentarze… przecież każdy ma inaczej, a tutaj krzywda się w żadnym przypadku nikomu nie stanie.
Jagoda rób swoje i będzie ok.
Nakarm przed i ewentualnie odciągnij trochę na zapas. Owiń folią aluminiową i zapakuj na dół torby. Tata i maleństwo sobie poradzą, a ty zaufaj
Dziękuję za wszystkie rady. Tak, nie mogłam prowadzić auta, a mąż chciał mnie zawieźć, ze względu na moje złe samopoczucie stad te rozterki co z dzidzią i karmieniem. Dziecko jest bardzo często przystawiane do piersi, ze względu na niską masę i tylko wtedy się uspokaja. Po awanturze przed wyjazdem udało zapakować córę do fotelika, całe szczęście przez cała wizytę spała, jedynie na powrocie strasznie zaczęła płakać. Pomógł chwilowo smoczek. Niestety z butelki nie bardzo chciała ssać mleko. Może akurat ten rodzaj butli jej nie odpowiadał-muszę wypróbować inne w razie kolejnej potrzeby karmienia.
NiebieskookaEM
U nas fajnie się sprawdzała momma LansinohDziękuję za wszystkie rady. Tak, nie mogłam prowadzić auta, a mąż chciał mnie zawieźć, ze względu na moje złe samopoczucie stad te rozterki co z dzidzią i karmieniem. Dziecko jest bardzo często przystawiane do piersi, ze względu na niską masę i tylko wtedy się uspokaja. Po awanturze przed wyjazdem udało zapakować córę do fotelika, całe szczęście przez cała wizytę spała, jedynie na powrocie strasznie zaczęła płakać. Pomógł chwilowo smoczek. Niestety z butelki nie bardzo chciała ssać mleko. Może akurat ten rodzaj butli jej nie odpowiadał-muszę wypróbować inne w razie kolejnej potrzeby karmienia.
Ale wiadomo, trzeba dopasować do dziecka
U nas fajnie się sprawdzała momma Lansinoh
Ale wiadomo, trzeba dopasować do dziecka
Dobrze wiedzieć. Mam jeszcze 3 butelki-jak te się nie sprawdzą to wypróbuję polecajkę.
reklama
Lady Loka
Ja bym jednak nie dawała butli. Ryzykujesz, że dziecko potem odstawi się od piersi i będzie problem. Nie chce to nie chce, może zjeść w aucie, a może po powrocie do domu, na spokojnie.Dziękuję za wszystkie rady. Tak, nie mogłam prowadzić auta, a mąż chciał mnie zawieźć, ze względu na moje złe samopoczucie stad te rozterki co z dzidzią i karmieniem. Dziecko jest bardzo często przystawiane do piersi, ze względu na niską masę i tylko wtedy się uspokaja. Po awanturze przed wyjazdem udało zapakować córę do fotelika, całe szczęście przez cała wizytę spała, jedynie na powrocie strasznie zaczęła płakać. Pomógł chwilowo smoczek. Niestety z butelki nie bardzo chciała ssać mleko. Może akurat ten rodzaj butli jej nie odpowiadał-muszę wypróbować inne w razie kolejnej potrzeby karmienia.
Podziel się: