reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

rosi
ja mialam sporo gosci w sobote, na obiad lazanie to CALA BLACHA POSZLA i tego nie mozna spieprzyc tym bardziej ze gotowym makaronem mozna zrobic cuda a na kolacje zrobilam salatke z pekinki ogorka pomidora , kukurydzy, papryki malych pomidorow itp co masz pod reka , przyprawy ziola w to ,kechup i majonez i do tego chlelek tostowy z przyprawa czosnkowa w piekarniku ,raz dwa sie robi a znika w migusiem :)

a u nas epidemia mlody z anginy wpadl niby w zapalenie pluc,jade nie dlugo rendgen odebrac , mloda ze mna zapalenie oskrzeli normlanie bosko ,u lekarza takie kolejki ze nie mozna sie dostac tak samo narendgen w dwoch miejscach bylam tyle ludzi .SZOK W TRAMPKACH NA CALEGO

fikusek zareczyny ???? ale to
z tym samym panem caly czas czy jakas zacme mam ,kurka hehehehh ale no to super :)

u nas tez 1,5 miesiaca ,z poczatku jakos znajomi ,ale wszedzie razem i tak jakos sie skumalismy i zobaczymy ,nigdy nie mowie nie :) wiec mozna mamuski ale jak nie bedziemy probowac to nici z tego

reklama
moje dziecko samo znalazło sobie sposób na choroby... bardzo lubi cebulę, normalnie je jak jabłko:baffled: tran też jej smakuje, zobaczymy czy to będzie działać jak się zacznie przedszkole:tak:

katerinka z T juz prawie rok jestem:)

dziewczyny bedziecie gratulowac jak sie zarecze:-D

Carla narazie jeszcze nie szukalam. ale juz niebawem bede musiala. Moj tata chyba idzie na rente to zostanie mi z alanem w domu.

Cześć Dziewczyny,
Nie pisałam długo przez małe problemy z netem.
U mnie wiadomość z ostatniej chwili - bedzie CóRECZKA:)
Detektyw nadal gnoja nie ustalił.
CZizas ale stron zapisałyście podczas mojej nieobecności:)

Dziewczyny puszczę posta pod postem, ale muszę się z wami podzielić swoimi przemyśleniami:-p

Po pierwsze: fikusek ja to jestem zakochana w Twoim synku! Ilekroć włączam galerię na wątku zamkniętym to mam ochotę go schrupać!:-):-)
Po drugie: fajnie laski, ze układacie sobie życie na nowo. Jak tak czytam Wasze historie to przynajmniej mam nadzieję, ze i ja sobie z kimś życie poukładam. Zaczyna mi brakować trochę tej drugiej osoby, ot chociażby, zeby posiedzieć i pogadać o wszystkim i o niczym...

reklama
Do góry