reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Carllaaa jak to obcięłaś włosy było ustalone że po 2 dziecku dopiero obetniesz;-) z pracą lipa odcieli nas od netu za niepłacone rachunki codziennie ktoś przychodzi się żegnać składamy wszystkie dokumenty i odchodzimy tak że tylko kwestia czy dziś czy za miesiąc dostanę wypowiedzenie.... jak sobie pomyślę że rok temu szukałam pracę i teraz znowu to mi już się wszystkiego odechciewa...

A jak tam wasze ofert z up ruszyło się ?

fikusek welon oj to ty już długo panienką nie będziesz !!!!!!!!!!! :-) wiesz ja życzę tylko jednego miłości szczęśliwej :tak:

gdzieś kiedyś na jakimś forum czytałam o tym że jakby ojciec po latach chciał dziecko sprawdzić czy jego prawni opiekunowie muszą się zgodzić albo sąd musi wydać zgodę na badania dna, ale jeśli dziecko jest szczęśliwe, nowy tata ma silną więź z dzieckiem i dziecko zna tylko nowego tatę wcale nie jest tak łatwo dostać zgodę na te badania, jeśli sąd by wydał zgodę nawet na badania dna można zaskarżyć wyrok sąd
Rosi miłość na wiosnę???? super napisz coś o nim :tak: i jak kolacja ? i co z deserem ;-)

reklama
Czesc Wam. Znowu mam pytania ,jak to ja.Szukam tej pierdzielonej pracy ale ani widu ani slychu a brzuch juz widac ,chcialam zalatwic ale dupa blada bo sie wiekszosc ludzi boi ,jeszcze dzis kolezanka taty ma dac odpowiedz mam nadzieje ze cos wyjdzie. Wpadlo mi do glowy takie cos jak: moj brat ma dzialalosc i dwoje dzieci i tak sobie mysle gdyby mnie zatrudnil jako opiekunke do tych dzieciakow to tez bym miala wszystkie swiadczenia ,nie wiem jak to wyglada? Moze ktoras z Was byla w takiej sytuacji?

U niego wylacznie jako opiekunka bo mnie na budowe nie wezmie haha Dopiero dzis mi to do glowy wpadlo ,jakos powolnie mysle w tej ciazy .Boje sie tylko tego jak wygladaja kontrole w takiej sytuacji bo my mieszkamy bardzo blisko siebie a jak wpadna a ja bede z dzieciakami juz na zwolnieniu bo w sumie z nimi spedzam cale dnie.

Carlaa po macierzyńskim to z miesjca byłam bezrobotna, ale jakoś w miarę szybko udało mi się znaleźć pracę, jednak moja kariera nie trwała dlugo:-p

samotna moja kumpela tez tak zrobila i niestety byla kontrola,jak ona byla pod koniec ciazy a od poczatku byla na L4 i przyszla kontrola z zusu dopatrzyli sie ze prace dostala po znajomosci tylko po to by miec swiadczenia i musiala calutka kase do zusu za zwolniena oddac a wyszla jej duza kwota bo cos ok 14 tys!

ja też słyszałam, ze często kontrolują ciężarne i mimo, że przeważnie to rutynowa kontrola to i tak stres... A i teraz często jest tak, że pracodawca ma kontrole jako pierwszy w przypadku podejrzenia wyłudzania świadczeń

reklama
carla
jak ja czytam o takich matkach to mnie krew zalewa !!!! co ona ma za pusta glowe to szok ,dobrze ze chociaz chlopak sie martwi

mnie wczoraj tak zab rozbolal ze szok,co 2h tabletke ,dzisiaj juz bylo gorzej,spuchniete ,kosc mnie bolala a zeby sie dostac gdzies nawet prywatnie byl problem i w sumie kolo domu dzwonie i mowie pani jestem sama z dziecmi w tej chwile nie mam juz sily a bol nieziemski i odrazu w sumie z miejsca mnie przjela , zaplacilam 80 zl z znieczuleniem komputerowym ,tylko przylozyla swiatelkiem chwile i po 5 minutach zeba nie bylo,okazalo sie ze to torbiel pod zebem wielka i tak dalo do wiwatu,mowi ze do wieczora bym nie wytrzymala , potem mi wyszyscila w srodku bo pelno ropy i po krzyku, o matko ale najwazniejsze ze juz nie boli ,i zas antybiotyk dostalam :angry: i wszystko sie zawsze dzieje jak czlowiek nie ma pieniedzy szok

Do góry