reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

rosi
ja mialam sporo gosci w sobote, na obiad lazanie to CALA BLACHA POSZLA i tego nie mozna spieprzyc tym bardziej ze gotowym makaronem mozna zrobic cuda a na kolacje zrobilam salatke z pekinki ogorka pomidora , kukurydzy, papryki malych pomidorow itp co masz pod reka , przyprawy ziola w to ,kechup i majonez i do tego chlelek tostowy z przyprawa czosnkowa w piekarniku ,raz dwa sie robi a znika w migusiem :)

a u nas epidemia mlody z anginy wpadl niby w zapalenie pluc,jade nie dlugo rendgen odebrac , mloda ze mna zapalenie oskrzeli normlanie bosko ,u lekarza takie kolejki ze nie mozna sie dostac tak samo narendgen w dwoch miejscach bylam tyle ludzi .SZOK W TRAMPKACH NA CALEGO

fikusek zareczyny ???? ale to
z tym samym panem caly czas czy jakas zacme mam ,kurka hehehehh ale no to super :)

u nas tez 1,5 miesiaca ,z poczatku jakos znajomi ,ale wszedzie razem i tak jakos sie skumalismy i zobaczymy ,nigdy nie mowie nie :) wiec mozna mamuski ale jak nie bedziemy probowac to nici z tego

reklama
moje dziecko samo znalazło sobie sposób na choroby... bardzo lubi cebulę, normalnie je jak jabłko:baffled: tran też jej smakuje, zobaczymy czy to będzie działać jak się zacznie przedszkole:tak:

katerinka z T juz prawie rok jestem:)

dziewczyny bedziecie gratulowac jak sie zarecze:-D

Carla narazie jeszcze nie szukalam. ale juz niebawem bede musiala. Moj tata chyba idzie na rente to zostanie mi z alanem w domu.

Cześć Dziewczyny,
Nie pisałam długo przez małe problemy z netem.
U mnie wiadomość z ostatniej chwili - bedzie CóRECZKA:)
Detektyw nadal gnoja nie ustalił.
CZizas ale stron zapisałyście podczas mojej nieobecności:)

Dziewczyny puszczę posta pod postem, ale muszę się z wami podzielić swoimi przemyśleniami:-p

Po pierwsze: fikusek ja to jestem zakochana w Twoim synku! Ilekroć włączam galerię na wątku zamkniętym to mam ochotę go schrupać!:-):-)
Po drugie: fajnie laski, ze układacie sobie życie na nowo. Jak tak czytam Wasze historie to przynajmniej mam nadzieję, ze i ja sobie z kimś życie poukładam. Zaczyna mi brakować trochę tej drugiej osoby, ot chociażby, zeby posiedzieć i pogadać o wszystkim i o niczym...

reklama
Do góry