reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Wydaje mi się, ale tylko mi się wydaje, że nie, najpierw M. musiałby się zgodzić na takie badania, bo skoro w dokumentach jest wpisana matka, jest wpisany ojciec, to nikogo nic więcej nie interesuje, bo wszystko gra.

carlaa mi sie wydaje ze dawca musialby wykazac jakies podstawy do zrobeinia badan, udowodnic ze w czasie kiedy zaszlas w ciaze bylas z nim w zwiazku i ze ma podstawy myslec ze to jego dziecko

Mnie sie wydaje ze może jesli ma jakies dowody ktore moglyby na to wskazywac czy swiadków.. W serialu Prawo Agaty był taki odcinek ze ojciec bilogiczny dowiedzial sie po kilku latach zlozył sprawe, dostał sadownie zgode na badanie dna i odzyskał jakies tam prawa do syna.. no ale to tylko film..

Carla mi sie cos kojarzy ze dawca moze chyba do 7 miesiaca zycia dziecka sadownie zarzadac badan a po tym terminie to musi m wyrazic zgode ,a jak by ojciec nie byl podany to matka.

A na weselu bylo super:0 wybawilam sie za wszytskie czasy:-D i welon zlapalam:-D

reklama
Fikusek gratuluję planów. To kolejny dowód na to, że samotna matka może ułożyć sobie życie na nowo. :-)

Do góry