reklama
anowi82
Fanka BB :)
a mi się marzy Portugalia,,, fajnie by było gdyby każda z Nas mogła pojechać tam gdzie jej się marzy...
mówię Wam jaka patologia (też handlowali) obok mnie dziś stała. facet kobieta .......... no porażka tak się wzajemnie wyzywali od najgorszych,,, i jeszcze dziecko z nimi tam było. dziewczynka moze 8lat, ona taka rudzielec a ci rodzice do niej np ty ruda wariatko gdzie zapie... a dziecku sie nudziło to sobie chodziła po targu...
a facet do kobiety, np czekaj ja ci w domu wpier.... i tego podobne teskty
jak dla mnie to nie do pomyślenia. JAK TAK MOŻNA ŻYĆ?? i jeszcze dziecko na to patrzy
czytaliście nesweeka, jak to polakom w norwegi dzieci zabieraja bo je źle traktują rodzice? ten system powinni tez wprowadzic w polsce, by uchronic bezbronne dzieci przed takimi patologicznymi rodzicami
ehh teraz mi w głowie siedzi ta dziewczynka, wiecie że oni ani razu jej nie zawołali po imieniu (w godz 6.30 -11. później pojechałam) tylko ciągle wyzywali??
mówię Wam jaka patologia (też handlowali) obok mnie dziś stała. facet kobieta .......... no porażka tak się wzajemnie wyzywali od najgorszych,,, i jeszcze dziecko z nimi tam było. dziewczynka moze 8lat, ona taka rudzielec a ci rodzice do niej np ty ruda wariatko gdzie zapie... a dziecku sie nudziło to sobie chodziła po targu...
a facet do kobiety, np czekaj ja ci w domu wpier.... i tego podobne teskty
jak dla mnie to nie do pomyślenia. JAK TAK MOŻNA ŻYĆ?? i jeszcze dziecko na to patrzy
czytaliście nesweeka, jak to polakom w norwegi dzieci zabieraja bo je źle traktują rodzice? ten system powinni tez wprowadzic w polsce, by uchronic bezbronne dzieci przed takimi patologicznymi rodzicami
ehh teraz mi w głowie siedzi ta dziewczynka, wiecie że oni ani razu jej nie zawołali po imieniu (w godz 6.30 -11. później pojechałam) tylko ciągle wyzywali??
a mi się marzy ciepłe morze i plaża i drinki z palemką ;-) A dużo pozytywnych słyszałam o Rumunii że jeszcze nie jest tak oblegana jak Chorwacja i piękna i nigdy jeszcze nie byłam w Pradze no i dawno w górach nie byłam.... kiedyś co lato jeżdziłam w góry myślałam że zostanę drugą Wandą Rutkiewicz............ ahhhh ..... piękne czasy...
anowi82 mała wielka tragedia żal napewno było tego słuchać
ale dziś nie mam zapału do pracy :-( szaro, zimno.... jak to w lipcu ;-)
anowi82 mała wielka tragedia żal napewno było tego słuchać
ale dziś nie mam zapału do pracy :-( szaro, zimno.... jak to w lipcu ;-)
katerinka111
Fanka BB :)
jaimis no pozapominam jak mam pracowac hehe ale co tam wszystko idzie ogarnac a moj czas bezcenny teraz
Elena
Grudniówka 2010
Katerinka, znowuż u nas cieżko o miejsce. Dzieci się rodzą, to rodzice odrazu po dostaniu peselu idą je zapisywać.
Tacy rodzice to jedna wielka patologia. Jakis czas temu byliśmy w Carfurze i matka do dziecka powiedziała, że zaraz mu w*******i. Miałam chęć podejść jej i przywalić i to samo jej powiedzieć.
Dla mnie brakuje czasu wolnego. Za dużo tej monotonii. Dzisiaj zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam bikini, ale po wyjściu z butiku dostałam zjebkę, że tak długo. Praktycznie 24 godziny na dobę zajmuję się synkiem, miałam chwilę, żeby się odstresować, a tu takie coś. Mam dosć tego człowieka, ale odczepić się nie chce. Najważniejsze, że idę do przodu ze swoim planem.
Również wybrałabym sie do SPA nawet z synkiem. Teraz jak raczkuje i wstaje to strach go zostawiać nawet na sekundę.
Tacy rodzice to jedna wielka patologia. Jakis czas temu byliśmy w Carfurze i matka do dziecka powiedziała, że zaraz mu w*******i. Miałam chęć podejść jej i przywalić i to samo jej powiedzieć.
Dla mnie brakuje czasu wolnego. Za dużo tej monotonii. Dzisiaj zrobiłam sobie przyjemność i kupiłam bikini, ale po wyjściu z butiku dostałam zjebkę, że tak długo. Praktycznie 24 godziny na dobę zajmuję się synkiem, miałam chwilę, żeby się odstresować, a tu takie coś. Mam dosć tego człowieka, ale odczepić się nie chce. Najważniejsze, że idę do przodu ze swoim planem.
Również wybrałabym sie do SPA nawet z synkiem. Teraz jak raczkuje i wstaje to strach go zostawiać nawet na sekundę.
fikusek1988
Mama Alanka:)
wiecie co dla mnie jest najgorsze... moge w tym momencie jechac w rozne miejsca gdzie bym chciala i sama i z malym.....ale NIE MAM Z KIM i to jest bardziej dolujace chyba niz brak kasy.
ja w siernpniu palnuje sama z mlodym jechac w okolice poznania do kumpeli z forum tez szkoda ze sama jade bo 7 godz to troszke dlugo ale warto
jak to nie masz z kim, z synem ;-) skoro możesz jechać gdziekolwiek, to wybierz takie miejsce gdzie będzie Ci wygodnie z dzieckiem, będą super warunki. wystarczy zmienić mikroklimat i już się psychicznie odpoczywa, nie trzeba jechać z niewiadomo kim. ja też nie mam z kim, jadę tylko z Mają, ale i tak wiem, że będzie fajnie :-)wiecie co dla mnie jest najgorsze... moge w tym momencie jechac w rozne miejsca gdzie bym chciala i sama i z malym.....ale NIE MAM Z KIM i to jest bardziej dolujace chyba niz brak kasy.
fikusek1988
Mama Alanka:)
Carla wszytsko zalezy od ksiezy...jedni sie godza inni nie,u mnie akurat nie robia az takich problemow,dziecka ewentulanie nie ochrzcza na mszy.
reklama
Carla moja znajoma musiala wziac slub zanim ochrzcila dziecko (tak jej ksiadz powiedzial), wiec w zasadzie wszystko odbylo sie jednego dnia. Najdziwniejsze, a moze nawet chore bylo to, ze ksiadz dal im slub, a pozniej dopiero chrzcil ich syna, ale oni sami mogli byc z boku, nie mogli podejsc z dzieckiem do chrzcielnicy (tak sie to nazywa? ). Rodzice chrzestni wzieli dziecko i poszli z ksiedzem. Mi by chyba bylo przykro w takiej sytuacji :/ ale pewnie co ksiadz to inne podejscie. U mnie na przyklad nie byloby problemu, ale u Ciebie? hmmm to nie Ty mialas problem z wybraniem kosciola? Ktorejs z Was nikt nie chcial ochrzcic? Bezsennej?
Ja bym wyjechala do Grecji mam tam ciocie w Pireusie ..... zapraszala mnie 1000 razy, a pozniej sie juz nie odzywala hahaha tak samo kuzynka, ktora mieszka w Kanadzie (widzialam ja raz haha), a ze to jedna krew, to tez sie pozniej nie odezwala haha no coz ...... sama kiedys pojade i nawet sie do nich nie odezwe, coby nie wiedzialy ze jestem, bo jeszcze bede musiala odwiedzac zamiast lezec na plazy haha uwielbiam wylegiwac sie na plazy
Ja bym wyjechala do Grecji mam tam ciocie w Pireusie ..... zapraszala mnie 1000 razy, a pozniej sie juz nie odzywala hahaha tak samo kuzynka, ktora mieszka w Kanadzie (widzialam ja raz haha), a ze to jedna krew, to tez sie pozniej nie odezwala haha no coz ...... sama kiedys pojade i nawet sie do nich nie odezwe, coby nie wiedzialy ze jestem, bo jeszcze bede musiala odwiedzac zamiast lezec na plazy haha uwielbiam wylegiwac sie na plazy
Podziel się: