Anowi dziekuje za podpowiedz
ja pracowalam ponad 3 lata w tym zasr..... hotelu
mialam umowe o prace na 1/2 etatu (na poczatku pracowalam 3/4 etatu pomimo takiej umowy, a pozniej tak jak w umowie
). Nie rozumiem tylko o co chodzi z ta najnizsza krajowa, bo wiadomo, ze jesli ma sie prace na pol etatu, to nie zarobi sie wiecej
ja mialam 9,15 brutto za godzine. Probowalam wlasnie znalezc informacje w moim pup-ie o tych swiadczeniach, ale jest napisane tylko ile i kiedy wyplacaja ;/ bardzo dobra podpowiedz, na prawde ... :/ Dziekuje jeszcze raz
Pewnie sie zarejestruje na poczatku sierpnia, jesli nie znajde innej pracy, bo przeciez ubezpieczenie samo musze miec :/ a jak dadza mi zasilek to fajnie, ale i tak chce isc do pracy, bo zasilek mnie nie satysfakcjonuje
Alusia Witamy!! Ja tez uwazam, ze jesli jeszcze tylko miesiac bedziesz z nim mieszkac, to powinnas patrzec na siebie i dzieci, chociaz z drugiej strony ...... moze lepiej utrzymac dobry kontakt? W sumie jestescie zwiazani na cale zycie, a zawse lepiej miec dobre stosunki z ojcem dzieci, niz patrzec na siebie spod oka. Wiadomo, ze nie bedziesz latac za nim, prac mu czy gotowac, ale na Twoim miejscu bym sie po prostu nie odzywala
zycze zebys znalazla prace jak najszybciej
Jaimis nie ma nic gorszego od szukania pracy
jest na prawde duzo ogloszen, ale wiekszosc z nich to "przedstawiciel handlowy", a ja sie do tego nie nadaje :/ mam jeszcze cicha nadzieje, ze moze pup mi cos znajdzie, jesli samej mi sie nie uda
choc moja kuzynka jest zarejestrowana od kilku lat i proponowali jej tylko 2 prace w tym czasie
Katerinka a Ty nie pracujesz?? Chyba pracowalas jakos w domu czy cos w tym stylu?
Orchidea bardzo, bardzo, bardzo sie ciesze, ze tak dobrze Wam sie uklada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oby juz na cale zycie!!!!!