reklama
tiptiriptip
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny co myslicie o tym bym zostala moderatorem tego watku?
Potrzebna jest tylko i wylacznie wasza opinia
Ja rownież jestem za
Dziekuje dziewczyny. No coz ja jestem z wawy. Rodziny niestety wiekszej nie mam Moja mama zaniemogla przez te nerki, ale udalo mi sie pozyczyc od przyjaciolki. Czekam teraz tylko na rodzinne- do piatku powinno byc.
Kochane a macie jakies plany na wekeend majowy
Kochane a macie jakies plany na wekeend majowy
miska zycie jest naprawde masakryczne... A Ty masz zasadzone jakies alimenty czy cos ?? Bo juz sie poplatalam hehe. To rodzinne z mops-u to jest smiech na sali ;/ 170 zl dla samotnej matki i 68 na dziecko- bardzo jestem ciekawa na co ma to wystarczyc chyba na same pieluchy i mleko a reszta rzeczy ? to ja juz nie wiem skad brac. Weekend majowy- chcialam jechac na Slowacje na baseny, ale maly jest tak niegrzeczny w samochodzi, ze sie nie da ;/. nie wypbrazam sobie tej drogi ! On skacze po aucie, po mnie, nie usiedzi w foteliku- to jest to co kiedys bylo z wozkiem. Wozek zmienilam hehe, ale samochodu to raczej nie. Jakies pomysly ??
fikusek1988
Mama Alanka:)
bede taka jak zawsze po prostu chce sprobowac swoich sil
ja juz dzis padam na twarz,pojechalam z malym rowerem nad zalew i nogi mnie strasznie bola......
ja juz dzis padam na twarz,pojechalam z malym rowerem nad zalew i nogi mnie strasznie bola......
fikusek1988
Mama Alanka:)
Fikusek wozisz malego w tym siedzisku na rowerze z Toba ? Jak tak to podziwiam heheeh bo ja sama ze soba nie moge, a co dopiero z klockiem
tak tak wlasnie w takim foteliku go woze ale powiem szczerze ze nie odczuwa sie tego ze dziecko z tylu jest
dziewczyny dzieki za poparcie mnie na moderatora buziaki dla kazdej z was:*
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: