reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

miska charlen ma racje,napewno gdzies ci pomogą,szkoda ze nie jestes z bydgoszczy bo z chęcią bym pomogła,pieluszek by sie znalazło i mleczko tez.A ktos z rodziny?niebyłby w stanie Tobie teraz pomóc?

reklama
Dziekuje dziewczyny. No coz ja jestem z wawy. Rodziny niestety wiekszej nie mam :( Moja mama zaniemogla przez te nerki, ale udalo mi sie pozyczyc od przyjaciolki. Czekam teraz tylko na rodzinne- do piatku powinno byc.
Kochane a macie jakies plany na wekeend majowy :)

miska zycie jest naprawde masakryczne... A Ty masz zasadzone jakies alimenty czy cos ?? Bo juz sie poplatalam hehe. To rodzinne z mops-u to jest smiech na sali ;/ 170 zl dla samotnej matki i 68 na dziecko- bardzo jestem ciekawa na co ma to wystarczyc :( chyba na same pieluchy i mleko a reszta rzeczy ? to ja juz nie wiem skad brac. Weekend majowy- chcialam jechac na Slowacje na baseny, ale maly jest tak niegrzeczny w samochodzi, ze sie nie da ;/. nie wypbrazam sobie tej drogi ! On skacze po aucie, po mnie, nie usiedzi w foteliku- to jest to co kiedys bylo z wozkiem. Wozek zmienilam hehe, ale samochodu to raczej nie. Jakies pomysly ?? :)

bede taka jak zawsze:-D po prostu chce sprobowac swoich sil:p

ja juz dzis padam na twarz,pojechalam z malym rowerem nad zalew i nogi mnie strasznie bola......

Fikusek wozisz malego w tym siedzisku na rowerze z Toba ? Jak tak to podziwiam heheeh bo ja sama ze soba nie moge, a co dopiero z klockiem :)

Fikusek wozisz malego w tym siedzisku na rowerze z Toba ? Jak tak to podziwiam heheeh bo ja sama ze soba nie moge, a co dopiero z klockiem :)

tak tak wlasnie w takim foteliku go woze:-D ale powiem szczerze ze nie odczuwa sie tego ze dziecko z tylu jest:)

dziewczyny dzieki za poparcie mnie na moderatora:) buziaki dla kazdej z was:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry