Carla
Jeszcze nie samotna posiada mój nr, Orchidea też ma :-) Ale jak któraś z pań chce zostać poinformowana "osobiście" że została ciocią dawać kobitki nr. tel na priva :-)
a teraz Maja się urodzić nie może, bo brat jutro do szpitala, jak by jego operacja i mój poród wypadły by w jeden dzień to dopiero był by szał.. Bo pewnie nawet nie miał by mnie kto do szpitala zawieść, bo wszyscy u Grzesia będą.. i napewno do czasu, aż nie wyjdzie..
Dlatego lepiej by grzecznie czekała.. :-) a u mnie z tym terminem to różnie jest, bo wg ostatniego usg to termin na 23 kwietnia, a wg OM na 4 maja z tym, że ja nie pamiętałam kiedy miałam ostatnią miesiaczke i jakoś niby moja lekarka doszła do tego, ale tez chyba wtedy po "wieku" zarodka..
Adka ojjj ale on uroczy... :-/
Chu*j zbolały, kut*as o kurw*a ale ja ich nienawidze, wszystkich do komory gazowej, cwele :-/
ale powiem Ci, że to tak jak z Moim byłym było.. też on załatwi adwokata, że dostane zaledwie pare złotych bo on sam zarabia śmieszne pieniądze.. taaaa na tyle śmieszne, że stać go na adwokata.. to ilośc kasy która ja zarabiam musi być przekomicznie zabawna... :-/
aaa Kij mu w dupsko niech mu pęknie..
Tragedia.. jak ja się ciesze, że mam tego buraka z głowy :-/ Pewnie się zacznie jak już dostanie wezwanie do sądu, ale wtedy już nie będe w ciąży to stres i nerwy mi nie groźne :-)
a Carla Ty też laska, jak i Adka
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
Superrr wyglądacie, tylko pozazdrościć, w życiu bym nie powiedziała, że pare tygodni temu urodziłyście dziecko :-)
Marla No tak jak mówiła przyszła mama, zapewne rozpakujemy się jedna po drugiej i koniec z ciężaróweczkami (tymi stalymi) trochę to smutne..
A u mnie dziewczynki, nooo masa sprzątania.. przeprowadzali mnie do mniejszego pokoju przy czym mamie się ubzdurało, że trzeba zrobić GENERALNE porządki.. ojej.. No już wiekszość mamy za sobą, jednak jeszcze będe musiała się zmeczyć.. Ucierpiały na tym moje plecy całe łacznie z szyją.. tak się kulawo czuję.. ale każa mi robić, bo niby to lepiej bo łatwiej mi przyjdzie rodzić, kłamali ?
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)