agugucha trzeba byc dobrej myśli.moja corcia urodzila sie w zamartwicy i jest zupelnie zdrowa i nie ma sladu po tym,lekarze potrafia narobic nerwow a wiadomo kazda matka sie boi,bedzie dobrze
wiesz nie raz dzieci musza po prostu poplakac,bo np,mama jest zdenrwowana,nie wyspaly sie albo im cos po prostu dolega ale moj kubus teraz tak plakal ,wrecz krzyczal i okazalo sie ze ta wysypka wychodzila i musialo go bolec,swedzec,dla mnie to byl szok,bo kubus jest pogodnym dzieckim i na okraglo sie smieje,
ale wszystko tzreba przejsc ale czym dziecko starsze tym lepiej
carla moj kubus zaczal sie usmiechac jak mial 3tygodnie i szybko gaworzyl.kazde dziecko idzie swoim tepem i nie ma co sie martwic na zapac,dal ci skierowanie to idz ,nie raz dla swietego warto isc
powiem ci ze jak nie chcial swoich dzieci to tym bardziej twoje teraz byloby mu trudno zaakceptowac i chyba nie bylabys do konca zadowolona ze wszytskiego to moze dobrze ze nie jestescie razme
kasia to daj znac jak kupisz
dzieki za zyczenia
natanka corcia ma 6 lat i jak ten czas leci ,szok.doskonale weim co czujesz ale ja bym w zyciu nie usunela,mam dwojke i jestem sama i dzieci to najlepsze co moglo miec spotkac,
pamietaj o jednym usuniesz i nie masz gwarancji czy to ktos dobrze zrobisz i co potem,moze kiedys bedziesz chciala i nie bedziesz mogla juz miec,dwa- te wyrzuty sumienia,kazdy widok dzieck abedzie ci o tym przypominac,nie wiem czy to wytrzymasz,ja bym padla psychicznie...............ale zrobisz jak chcesz,takie moje zdanie
mloda tak zapytalam,jak masz isc na dno to lepiej niech zostanie tak jak jest
przyszla mama dobrze ze masz chociaz to zabezpieczenie,a ten ciekawe czy sie odezwie-dekiel
a co ty masz z ta skarbowka? cos powaznego
wracamy do zdrowia,kubusiow schodzi ta wysypka i dzisija nawet pospalismy dwie godziny,ale maly cyc dzisiaj sam w lozeczku przkrecil sie z bzruszka na plecki:-) .i mial radoche na calego,i wazy juz 7800
mamuski od ile wasze pociechy siedzialy juz w chodzikach????