Kasiu ja sie na razie nie przejmuje, bo lekarka wykluczyla guz
zobaczymy co powie laryngolog
szczerze mowiac nie boje sie nowotworu, bo wiem, ze jak sie bardzo chce, to sie wyzdrowieje
ale jakos nie wierze, ze to to
Natanka nie jedna kobieta w ciazy porzucona przez swojego partnera mysli o najgorszym ...... jadnak trzeba brac odpowiedzialnosc za swoje czyny, jesli faceci tego zrobic nie potrafia, to chociaz my pokazmy im jak trzeba postepowac w zyciu, tym bardziej, ze dziecko to nie zabawka. Bedzie dobrze, bedziesz miala dzidzie, ktora z pewnoscia bardziej Cie pokocha niz nie jeden facet
poki co nie denerwuj sie i dbaj o siebie
Wchodz tu do Nas czesto, chetnie pogadamy i rozwiejemy Twoje watpliwosci
Przyszla Mama ohoho majatek Ci przyznali
tylko odkladaj cos z tego co miesiac, moze za rok kupicie sobie jakies ladne mieszkanie
Carla sliczna masz coreczke
a jak sie ladnie usmiecha
a lekarze czepiaja sie byle czego! Pamietam, ze Nikos zaczal sie usmiechac mniej wiecej tak jak Kubus
Bezsennej, a przeciez jest kilka dni starszy
nie ma regoly, jeden usmiechnie sie jak bedzie mial 3 tygodnie a drugi jak bedzie mial 3 miesiace..... moze po prostu nie maja powodu do usmiechu haha moj Nikos na przyklad nie smieje sie w glos ciagle, przewaznie jak jest spiacy heeh ale jakos nikomu to nie przeszkadza, przeciez jeszcze cale zycie przed nim nie ?
a te witaminy to dla Ciebie czy Nelci??
Agugucha wszystko bedzie dobrze
niczym sie nie przejmuj ..... pani z badania na pewno ma racje! A to, ze bedzie sie troche inaczej rozwijal hmmmm moze troszke dluzej bedzie musial poswiecic czasu na nauke nowej czynnosci albo po prostu troche pozniej niz jego rowiesnicy, ale przeciez sie nauczy, nie przejmuj sie
Martusia no ja juz zauwazylam, ze lekarze bardzo chetnie wysylaja na rehabilitacje, nie wiem czy dlatego, ze maja kupe kasy, czy moze za malo pracy?
Katerinka az ten Twoj tluscioszek jeden
sporo kg mu przybylo juz
Nikos w chodziku siedzial jak mial 6 miesiecy, ale sadzalam go doslownie na kilka minut dziennie przez jakis miesiac a pozniej smigal jak szalony
teraz to z niego prawdziwy rajdowiec
Orchidea demotywator super!! a moj syncio to Nikos ale wybaczam, bo wielu Kubusiow mamy na forum
no i dziekuje
Milkada u mnie to raczej ciezko z takimi wypoczynkami :/ szkoda, ze juz sama nie mieszkam, bo chetnie bym Was do siebie zaprosila, ale teraz nie mam warunkow, a tamto mieszkanie wynajmuje
hmmm moge popytac ewentualnie
chyba, ze chcesz do mojego hotelu hahah zartuje oczywiscie, nie bede Was narazac na takie zlo
ludzie wynajmuja czesto mieskzania na lato, ale wedlug mnie lepiej pojechac pod jakis domek, bo zawsze to taniej. Ja slyszalam, ze te czopki Viburcol sa bardzo dobre
Ide zaraz na spacer, tylko gogle trzeba ubrac, bo oslepne