reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Co mnie gryzie? To że nie mogę wyrzucić tych cholernych myśli z glowy o ex, co się obudzę to z myślą o ex, nawet nie mam na to wplywu. Nawet ostatnio zastanawialam się jak to jest, że budzę się w nocy myśląc o nim, okropność, fujj

reklama
samasamotna no boli tak ale ja czekalam zeby mala zobaczyc i juz mi bylo obojetne,jk mi ja wyjeli to byla najpiekniejsza chwila w zyciu i bol poszedl z zapomnienie
ania to naprawde pogadaj z lekarzem,sen najwaznijeszy dla dziecka,jak ty odpoczywasz to sie relaksuje razem z toba,co do ych zlych mylsi,ja sie nabawilam od placzu powaznego zapalenia spojowki

ehh wiecie co . ja nie rozumiem tych dojrzalych facetów..jestem w stanie zrozumiec mojego 17-letniego exa..ale ja nie widze roznicy w nim i w zachowaniu waszych 30 letnich exów..to jest straszne ze oni zachowuja sie dokladnie jak on..jak nawet niepelnoletni czlowiek...przeraza mnie to;/

Byliśmy razem i mieszkaliśmy rok, a znalismy sie kilka lat i zawsze czuliśmy do siebie mega chemię, ale on byl żonaty i nigdy nic nie bylo. Dopiero kiedy żona zostawila go dla innego i bylo po rozwodzie.
a nie pomyslalas nigdy ze jak zrobl zonie to zrobi tobie,bo faceci potrafia
samasamotna moj ma grubo po 30 i co niektorzy 20 latki lepiej sie zachowuja,te nasze to gnidy i nic innego

Ostatnia edycja:
KAterinka, wlaśnie to ona odeszla od niego do innego
a widzisz to u mnie bylo tak samo,mojego tez zona zostawila i on zrobil to samo,wyczytalam ostatnio ze to jest udowodnione ze robia to z zemsty psychicznej i taki facet potrafi grac zeby cos uzyskac,i ja sie tak wlasnie nabralam a ku.... taki kochany byl widzisz

wlasnie pisze z moim przyjacielem i sie zastanawiamy czemu z nim sie nie przespalam.bynajmniej bym miala faceta obok,kurde jaki to czlowiek jest glupi po fakcie ja wale........

Ostatnia edycja:
reklama
Katerina, ja tak sobie sama dedukowalam, że to może tak zadzialalo, że tak jak on nic nie mial do gadania i przechodzil zalamanie, to podświadomie zrobil to samo. Psychika może im się krzywi

Do góry