mi lekarz nie kazal, ale na kazdym portalu pisza, ze niby tak i ze ma byc 10 ruchow na godzine w momencie najwiekszej aktywnosci dzidziusiaa wiecie co teraz tez jest liczenie ruchow i zapisywanie na kartce? bo z mala pamietam tak bylo .ale to przeciez 5,5 roku temu
reklama
anowi82
Fanka BB :)
moja potrafi sie obrocic z 10razy w ciagu minuty czy dwoch, a szczegolnie gdy cos zjem
katerinka111
gjoasia ja o tych ruchach tez dzisiaj czytalam itak sie zastanawaim czy to tak jest dalej'
co do cyckow to bardziej boje sie o nie niz o sam porod,mam mega duze i wrazenie ze mi wybuchna,a zylasta sie zrobilam o moj boze ale to dobrze o mleku swiadczy,ale mnie cycki bola caly czas i to normlalne bo niby sie przyzwyczaja do karmienia wiec te kanalaiki i cos tam sie robi ,:-)
co do cyckow to bardziej boje sie o nie niz o sam porod,mam mega duze i wrazenie ze mi wybuchna,a zylasta sie zrobilam o moj boze ale to dobrze o mleku swiadczy,ale mnie cycki bola caly czas i to normlalne bo niby sie przyzwyczaja do karmienia wiec te kanalaiki i cos tam sie robi ,:-)
katerinka111
anowi dla mojego kubusia kartki nie starczy ile razy sie poruszy w ciagu dnia
samasamotna
ja nie izce ruchow. gin mi nic o tym nie mowila pozatym nie sadze zeby bylo cos nie tak z aktywnoscia malutkiej. a to jest konieczne to liczenie??
samasamotna
bezsenna te ruchy sa nie do opisania komus kto nie jest w ciazy a ja te znie chodze spac przed polnoca bo wtedy najbardziej kopie
reklama
samasamotna wydaje mi sie, ze nie, ale moze jacys gin chca aby to robic, moj tez nic nie mowil
wczoraj w necie znalazlam urzadzenie, ktory liczy ruchy i jeszcze jakies inne rzeczy, kosztowalo 199zł i jak bylo napisane jest niezbedne dla normalnego rozwoju dzidziusia i przebiegu prawidlowej ciazy, hehe
jeju pada, ufffff
wczoraj w necie znalazlam urzadzenie, ktory liczy ruchy i jeszcze jakies inne rzeczy, kosztowalo 199zł i jak bylo napisane jest niezbedne dla normalnego rozwoju dzidziusia i przebiegu prawidlowej ciazy, hehe
jeju pada, ufffff
Podziel się: