reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
gjoasia ja o tych ruchach tez dzisiaj czytalam itak sie zastanawaim czy to tak jest dalej'
co do cyckow to bardziej boje sie o nie niz o sam porod,mam mega duze i wrazenie ze mi wybuchna,a zylasta sie zrobilam o moj boze ale to dobrze o mleku swiadczy,ale mnie cycki bola caly czas i to normlalne bo niby sie przyzwyczaja do karmienia wiec te kanalaiki i cos tam sie robi ,:-)

mnie tez bolaly tak ciazowo, ale teraz mam bol w jednym punkcie jakby cos uciskalo:-(, ale trudno jest mi sie zbadac, bo jak dotykam to kanaliki czuc i gruczoly

Samasamotna Jak zaczynałam czuć pierwsze ruchy, jeszcze takie niewyraźne, to zawsze wieczorem na nie czekałam :) I czasem mijało z pół godziny zanim zasnęłam, bo chciałam się nacieszyć tymi ruchami :)

reklama
samasamotna wydaje mi sie, ze nie, ale moze jacys gin chca aby to robic, moj tez nic nie mowil
wczoraj w necie znalazlam urzadzenie, ktory liczy ruchy i jeszcze jakies inne rzeczy, kosztowalo 199zł i jak bylo napisane jest niezbedne dla normalnego rozwoju dzidziusia i przebiegu prawidlowej ciazy, hehe

jeju pada, ufffff

Do góry