reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

Gjoasia Też o tym czytałam i również o tym właśnie, że dziecko zaczyna się ruszać w nocy jak mama chce spać. Tylko u mnie jest ten problem, że w nocy to ja nie śpię ;) Zasypiam jakoś nad ranem dopiero, a potem do południa śpię, więc może dlatego Kubuś mi jakoś nigdy specjalnie nie przeszkadzał w nocy.

reklama
bezssenna twoj Synek bedzie moze spokojniejszy. w tamtym tygodniu upodobala sobie kopniaczki tak do srodka i naprawde potrafilo zabolec jak mi przlozyla. :)
ja wole tryb nocny, Mala czuje ze tez. zaczyna kopac tak popoludniu, wieczorami. moze tak bedzie ze spac bedziemy do poludnia a w nocy sie bawic. heh

a autem tez lubi jezdzic, od razu sie uspokaja

bezsenna to jak Kubus bedzie mial problemy ze snem w nocy to bedziesz miala chociaz towarzystwo a pozniej w dzien bedziecie odsypiac
o ktorej jutro idziesz do szpitala?

Anowi Mam nadzieję, że będzie spokojny, bo po tym, co przeszliśmy razem w ciąży, to byłam pewna, że urodzę znerwicowanego wcześniaka...
Gjoasia Jutro jadę z mamą, czyli jak się wyśpimy i zjemy śniadanie. Pewnie zdążę jeszcze wpaść tutaj i Wam napisać, że jadę do szpitala :)

gjoasia nie zartuj to ja bede wstawac o swicie hahahhahaha i moj to bedzie lumpek:tak:
ja moja corcie kapalam przed dobranocka mleczko i spala do 20 ,i tak mialam bardzo dlugi czas .bardzo mi to pomagalo bo jak przychodzio mega zmeczenie to chociaz wieczorkiem chwila relaksu

bezsenna to sie wyspij jutro nastaw pozytywnie i do dziela:)) a my tu grzecznie poczekamy na wiadomosci:)

Ostatnia edycja:
katerinka ja tez najbardziej lubie wlasnie jak zaczyna cos "wychodzic":D smiesznie to wyglada . i codziennie przed zasnieciem patze na brzuch i na wariacje malej:p az mi szkoda isc spac jak pomysle ze za 2 miesiace juz w brzuszku nic mnie nie bedzie kopalo;d
gjoasia no faktycznie:D ciekawe czy urodzimy zgodnie z terminami:D
ja lubie burze:D u mnie juz dawno nie bylo ani burzy ani deszczu ..a przydaloby sie;/

samasamotna no dziwnie bedzie bez tego brzuszka,ja mam teraz etap jak by sie tu polozyc albo obrocic:-) no ciekawe co z terminami,mi kazdy mowi ze drugie i chlopiec to bedzie wczesniej,ale moja dzidzia bedzie madra i bedzie tam tyle ile trzeba:-D

ja tez sie obawiam ze przez ten moj stres to mala bedzie miala kolki. oby tak nie bylo. bo jeden synek siostry mial i ja bym chyba plakala razem z dzieckiem.
bezssenna a jak twoj reaguje na ktg?jak bylam w szpitalu to mialam wrazenie ze dzieci tego nie lubia fikaja obracaja sie byle zwiac.

reklama
ja mam nadzieje, ze urodze wczesniej z lekarzem (jak pisalam wczesniej)
mam do Was pytanie: czy macie bol w piersiach? tzn nie tak zwykly jak w ciazy czy przy okresie. mnie juz od 2 miesiecy co pare dni bardzo boli lewa piers w jednym miejscu, normalnie jakby jakis intruz tam siedzial i zaczynam sie obawiac, czy to kwestia kanalika mlecznego czy jakiegos cholerstwa, ktore ujawnilo sie w ciazy

bezsenna takie pytanie i rada moze niedyskretna: jestes ogolona w miejscu intymnym? pytam sie bo wiem, ze czasami lekarze nie uprzedzaja, a polozne nie sa fajne jak maja robic to same

Do góry