Gjoasia Też o tym czytałam i również o tym właśnie, że dziecko zaczyna się ruszać w nocy jak mama chce spać. Tylko u mnie jest ten problem, że w nocy to ja nie śpię Zasypiam jakoś nad ranem dopiero, a potem do południa śpię, więc może dlatego Kubuś mi jakoś nigdy specjalnie nie przeszkadzał w nocy.
reklama
anowi82
Fanka BB :)
bezssenna twoj Synek bedzie moze spokojniejszy. w tamtym tygodniu upodobala sobie kopniaczki tak do srodka i naprawde potrafilo zabolec jak mi przlozyla.
ja wole tryb nocny, Mala czuje ze tez. zaczyna kopac tak popoludniu, wieczorami. moze tak bedzie ze spac bedziemy do poludnia a w nocy sie bawic. heh
a autem tez lubi jezdzic, od razu sie uspokaja
ja wole tryb nocny, Mala czuje ze tez. zaczyna kopac tak popoludniu, wieczorami. moze tak bedzie ze spac bedziemy do poludnia a w nocy sie bawic. heh
a autem tez lubi jezdzic, od razu sie uspokaja
Anowi Mam nadzieję, że będzie spokojny, bo po tym, co przeszliśmy razem w ciąży, to byłam pewna, że urodzę znerwicowanego wcześniaka...
Gjoasia Jutro jadę z mamą, czyli jak się wyśpimy i zjemy śniadanie. Pewnie zdążę jeszcze wpaść tutaj i Wam napisać, że jadę do szpitala
Gjoasia Jutro jadę z mamą, czyli jak się wyśpimy i zjemy śniadanie. Pewnie zdążę jeszcze wpaść tutaj i Wam napisać, że jadę do szpitala
katerinka111
gjoasia nie zartuj to ja bede wstawac o swicie hahahhahaha i moj to bedzie lumpek
ja moja corcie kapalam przed dobranocka mleczko i spala do 20 ,i tak mialam bardzo dlugi czas .bardzo mi to pomagalo bo jak przychodzio mega zmeczenie to chociaz wieczorkiem chwila relaksu
bezsenna to sie wyspij jutro nastaw pozytywnie i do dziela) a my tu grzecznie poczekamy na wiadomosci
ja moja corcie kapalam przed dobranocka mleczko i spala do 20 ,i tak mialam bardzo dlugi czas .bardzo mi to pomagalo bo jak przychodzio mega zmeczenie to chociaz wieczorkiem chwila relaksu
bezsenna to sie wyspij jutro nastaw pozytywnie i do dziela) a my tu grzecznie poczekamy na wiadomosci
Ostatnia edycja:
samasamotna
katerinka ja tez najbardziej lubie wlasnie jak zaczyna cos "wychodzic" smiesznie to wyglada . i codziennie przed zasnieciem patze na brzuch i na wariacje malej az mi szkoda isc spac jak pomysle ze za 2 miesiace juz w brzuszku nic mnie nie bedzie kopalo;d
gjoasia no faktycznie ciekawe czy urodzimy zgodnie z terminami
ja lubie burze u mnie juz dawno nie bylo ani burzy ani deszczu ..a przydaloby sie;/
gjoasia no faktycznie ciekawe czy urodzimy zgodnie z terminami
ja lubie burze u mnie juz dawno nie bylo ani burzy ani deszczu ..a przydaloby sie;/
katerinka111
samasamotna no dziwnie bedzie bez tego brzuszka,ja mam teraz etap jak by sie tu polozyc albo obrocic:-) no ciekawe co z terminami,mi kazdy mowi ze drugie i chlopiec to bedzie wczesniej,ale moja dzidzia bedzie madra i bedzie tam tyle ile trzeba
anowi82
ja tez sie obawiam ze przez ten moj stres to mala bedzie miala kolki. oby tak nie bylo. bo jeden synek siostry mial i ja bym chyba plakala razem z dzieckiem.
bezssenna a jak twoj reaguje na ktg?jak bylam w szpitalu to mialam wrazenie ze dzieci tego nie lubia fikaja obracaja sie byle zwiac.
bezssenna a jak twoj reaguje na ktg?jak bylam w szpitalu to mialam wrazenie ze dzieci tego nie lubia fikaja obracaja sie byle zwiac.
katerinka111
a wiecie co teraz tez jest liczenie ruchow i zapisywanie na kartce? bo z mala pamietam tak bylo .ale to przeciez 5,5 roku temu
reklama
ja mam nadzieje, ze urodze wczesniej z lekarzem (jak pisalam wczesniej)
mam do Was pytanie: czy macie bol w piersiach? tzn nie tak zwykly jak w ciazy czy przy okresie. mnie juz od 2 miesiecy co pare dni bardzo boli lewa piers w jednym miejscu, normalnie jakby jakis intruz tam siedzial i zaczynam sie obawiac, czy to kwestia kanalika mlecznego czy jakiegos cholerstwa, ktore ujawnilo sie w ciazy
bezsenna takie pytanie i rada moze niedyskretna: jestes ogolona w miejscu intymnym? pytam sie bo wiem, ze czasami lekarze nie uprzedzaja, a polozne nie sa fajne jak maja robic to same
mam do Was pytanie: czy macie bol w piersiach? tzn nie tak zwykly jak w ciazy czy przy okresie. mnie juz od 2 miesiecy co pare dni bardzo boli lewa piers w jednym miejscu, normalnie jakby jakis intruz tam siedzial i zaczynam sie obawiac, czy to kwestia kanalika mlecznego czy jakiegos cholerstwa, ktore ujawnilo sie w ciazy
bezsenna takie pytanie i rada moze niedyskretna: jestes ogolona w miejscu intymnym? pytam sie bo wiem, ze czasami lekarze nie uprzedzaja, a polozne nie sa fajne jak maja robic to same
Podziel się: