reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi a ile jest przypadkow o ktorych my nie wiemy to jest tragedia normalnie:baffled:
a taka prawda ze najblizej dzieje sie zawsze za sciana... ja bym chyb atego nie przezyla zeby jeszcze moje dzieci na to patrzyly ....

reklama
wlasnie dzieci, a niektorzy sie zaslaniaja bo dla dobra dzieci bedziemy razem. ale te dzieci takie znerwicowane. jak sie mieszka w bloku to sie wie co sie dzieje za sciana. najbardziej szkoda tych dzieci

a u mnie dalej parno, mogloby popadac choc troche. nie ma czym oddychac

u mnie tez duchota na calego po tej burzy.ale pocieszam sie ze jeszcze troche tego lata i koniec upalow a potem z gorki:)

no biedne te dzieci,chociaz np mam kuzyna ktory wychowal sie w rodzinie alkoholikow i jest super facetem nie pije dba o swoja kobiete i zupelnie inne zycie ma niz jego rodzice.ale nie chce dzieci bo nie chce ich krzywdzic

katerinka ty chyba pisalas ze Synek jest juz glowka w dol, tak? jak cie teraz kopie bardziej w okolicach zeber czy dolem tez?
w tamtym tygodniu czulam Malutka bardzo nisko, kopala po pecherzu, a teraz nie. nawet nieraz mialam wrazenie ze na wzgorku lonowym ja czulam. tak sie zastanawiam czy sie podniosla do gory czy obrocila sie glowka do dolu. a ty jak czujesz Synka?

gjoasia a twoj maluszek jak jest ulozony?

Ostatnia edycja:
anowi tak moj brzdac jest glowa do dolu,oj po zebrach dostaje ostro.ale z dolu czuje takie male uderzenia i nie wiem co to jest,czy tak raczkami przebiera czy co .ale do lazienki juz co chwile biegam i mam takie dziwne bole w okolicy odbytu,nie wiem dziwnie tak bo mala mi sie pozno przekrecila i bylo zupelnie inaczej.a teraz mam strach ze maly pojdzie nizej i sie zacznie

dziwne bole w okolicy odbytu to moze glowka tam napiera?ja w piatek ide do lekarza to zobacze jak jest ulozona. noi co z moja szyjka. mam nadzieje ze nie skrocila sie znow.
ja wyczytalam w necie ze dzieci zazwyczaj sie obracaja w 32-36tc zapytam o to lekarza. a pamietasz kiedy Corcia sie obrocila?
ja Ci powiem ze przez te moje skurcze to mam stracha sie napiac i wyproznic. moze glupie i moze histeryzuje ale siedzi mi to w glowie. staram sie jesc duzo blonnika i pic duzo wody, ale nie zawsze pomaga. a ty masz z tym problem?

samasamotna kopniaczki odczuwam poprostu wyzej. moze sie jeszcze nie obrocila, tylko podniosla oby tak bylo. ciekawe czy to idzie rozpoznac czy boksuje raczka albo nozka. ty poznajesz?

Ostatnia edycja:
moj do tej pory nie byl przekrecony, ale w czwartek mam wizyte i moze sie okazac, ze juz jest glowka do dolu. czasami mam wrazenie, ze w pachwinach czuje jego raczki, dziwna sprawa. wczoraj tak szalal jakby sie przed czyms bronil, nie mogl sie uspokoic i juz sie martwilam, ze moze pepowina sie zaplatal, ale dzisiaj jest spokojniejszy, wiec mam nadzieje, ze wszystko ok

cholera u mnie idzie burza, fajnie bo bedzie swieze powietrze, ale cholernie sie boje

anowi taki lekki bol jak przy parciu,rodzilam wiec pamietam jak to bylo i ja mam stracha isc kupke, i nie wiem jak to jest z tym,zapytam w srode lekarza bo ide,'a te ruchy to mma wrazenie jak by sie pepwoina bawil ale czy to mozliwe nie wiem,i tak mi dziwnie pepek zaczyna wychodzic.smieszy mnie nie raz to co robi kubus,moja corcia byla w brzuszku spokojna:) i przekrecila sie bardzo pozno i stad zdziwienie za kazdym ruchem taki innym :-) ja chyba oszaleje nie dlugo juz bym go chciala tak mocno przytulic:-)
gjoasia u mnie tez znowu burza corcie nie spi i oglada biale niebo jak grzmi,i nie boi sie dzielna za mama

Ostatnia edycja:
reklama
moja mala w 29 yygodniu juz byla obrocona :) a wiesz skurczow nie mam zadnych wiec nie wiem jak to z tym , czasem poznaje czym :D najbardziej jak zasypiam tak kolo polnocy zaczyna wariowac wtedy moj brzuch niezle wyglada:D:D he:rofl2:

Do góry