reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

anowi udanych zakupow spij dobrzE:)
asuzana to sie nazywa sprawiedliwosc;// az wscieklosc czlowieka bierze ;/:wściekła/y:
katerinka ja to samo w samej koszulce siedze i gotuje sie:wściekła/y:

reklama
samasamotna ja juz sie dzisija 3 razy przebieralam ,normalnie prysznic a o cyckach nie wspomne:)
ja juz odliczam koniec tych wakacji jak nigdy juz chce zeby sie skonczyly,chociaz z corcia spedzam teraz cale dnie bo od wrzesnia znowu do przedszkola
a jak tam mloda z nikosiem? i jak wizyte dziadkow przezyla??

Ostatnia edycja:
mloda chyba nadal pod wrazeniem bo sie nie odzywa:))

Moj synek idzie juz w sierpniu do przedszkola bo tylko w lipcu byla przerwa i przyznam sie, ze odliczam dni bo juz mlody sie tak nudzi, ze szok, a ja bede miec 8 godzinek spokoju:-)

gjoasia a ja mala tez mialam dac ale wolalalam z nia byc tym bardziej ze jestem na zwolnieniu teraz,a ona hepy bo wszedzie ze mna,a jesli chodzi o auto to w siodmym niebie jest :-)
czy wy tez tak macie? czym blizej porodu to mi sie chce spac ,poloze sie na 15 minut i jak nowo narodzona

Katerinka Nie ma sprawy, fajnie z córeczką wyglądacie :) Co do cycków, to nie mogę się cały czas zdecydować. W biustonoszach mi nie wygodnie w taki upał, a jak zdejmę, to jeszcze bardziej się pocą. Za duże są już :]
Asuzana Chyba faktycznie inni bardziej przeżywają mój nadchodzący poród niż ja sama. Panegiryka mówi, żebym się mocno wkurzyła, to wtedy na pewno urodzę ;) Bo póki co to tylko leżę w domu i jem. Wychodzę tylko do sklepu lub z psem na spacer. Moja mama mówi, że mam się ruszać. Dlatego zaczynam myśleć o tych schodach, co Młoda pisała ;) Widzę, że niedługo urodziny córeczki :) Czyli też byłaś skazana na upały te prawie 8 lat temu ;) Już nie wiem jak komentować ten sąd, od wczoraj myślę o Twojej sytuacji. Przecież ta kwota, którą masz dostawać to jest śmiech na sali... A on już płaci chociaż tyle? Wysyła na konto? Bo rozumiem, że osobiście by się nie pojawił?

bezsenna ja juz tez nie ogarniam z tym upalem i cyckami:) a zobaczysz jak urodzisz co bedzie, o matulu wielkie jak nic...:-),a jesli chodzi o to ze nic cie nie bierze,tak jest jka na cos czekasz:) ale mu tu czekamy razem z toba i dzielnie czekamy na wiadomosc ze to juz
oni mysla ze dadza 200 zl i jest git,a ja to potrafie wydac w 5 minut w sklepie,a jesli chodzi o pampersy czy cos to przeciez porazka jest

bezsenna tak płaci regularnie na konto ... przynajmniej jedno umie robic dobrze. wiesz ja nawet nie jestem rozżalona z tego powodu bo wiem że sobie poradze ale smieszy mnie że zakpił sobie z wysokiego sądu, wciskał takie kity ze głowa mała i każdego to zgrzewa. Wogóle nie wiem po co odbywają sie sprawy tego typu w sądzie. Powinno się dać zaświadczenie o zarobkach i sprawa powinna odbyć się zaocznie bo to szkoda czasu ... nie licza się potrzeby bo przeważnei jest ustalona stawka na dziecko w takim czy innym przedziale wiekowym i finito. więc szkoda pieniedzy podatników na takie przedstawienia bo to śmiech na sali.

Katerinka Jeśli chodzi o spanie, to ja paradoksalnie czuję się teraz o wiele lepiej niż w 1 i 2 trymestrze. Jak sobie to przypomnę, to upały wydają mi się niczym. Teraz przynajmniej miałam siły na studia, na siedzenie po nocach, załatwianie różnych spraw. Sesję zimową pamiętam jak przez sen. Jesienią i zimą tylko spałam, siedziałam w wannie, płakałam i tak na zmianę...Do tego mdłości, które z nazwą 'poranne' nie miały wiele wspólnego, bo męczyły mnie czasem ponad połowę dnia. Teraz jest zdecydowanie lepiej :)
Asuzana Pamiętam jak pisałaś, że przedstawił fałszywe zarobki :/ Świnia... Dobrze chociaż, że na konto płaci. Jeszcze los się na nim odegra, chociaż patrząc na jego wiek, to ja bym mu życzyła jednego :p Wiem, chamska jestem, ale swoje lata ma ;)

reklama
Do góry