reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

dzkeki dziewczyny juz jest mi troszke lepiej jak sie wygadalam nic zmykam na razie do mamy do szpitala bo dzwonili z ejuz sie obudzila do zobaczenia pozniej trzymam kciuki za was

reklama
Jestem. Ale raczej nie dam rady ponadrabiac wszystkiego;-).
bezsenna No wiadomo ze po mamusi:-). A co Ty tu robisz? Sio na porodówke:-p.
martusia trzymam kciuki zeby z mama wszystko było dobrze.

AdiLea Jesteś :) Wystarczyło przypomnieć o forum ;) Do porodówki mi jeszcze daleko jak się okazało. Póki co ktg pojutrze i w niedzielę.

bezsenna kurcze Kubulkowi rzeczywiscie wygodnie w Twoim brzuszku, wprowadz mu oplaty za hotel i pewnie cos sie ruszy:))

martusia ja tez trzymam kciuki za mame, ale Ty tez szczegolnie teraz na siebie uwazaj...

Ja dzisiaj sie rozpuscilam, normalnie jest taki upal, ze oddychac jest mi nawet trudno, prysznice zimne nie pomagaja, napoje tez nie, ehh tylko sie modlic, zeby w koncu bylo chlodno. Wiem, ze sa wakacje, lato, blebleble, ale ja mam juz serdecznie dosyc

bezssenna kiedys panegiryka fajnie napisala ze Malutkiej to dobrze bo ma basen za darmo. Kubusiowi tez pewnie to odpowiada :)

ja tylko chwile bylam na miescie i mam dosc upalow. ja to chyba poraz pierwszy nie ciesze sie ze slonca w wakacje

samasamotna i jak tam da sie cos zalatwic by w rzeszowie bylo jutro chlodniej?ja chce lazic po sklepach :) a w takie upaly to jak ?

Czesc dziewczyny a ja mam jazdy od samego rana,moja mama ma zle wyniki poczatki cukrzycy i wogole cos z kregoslupem,ja mam tez zly wyniki i wyslalli do gdanska na jakas analize,potem mialam jechac na lotnisko i pan na stacji zamaist ropy wlal mi benzyne,kierownik stacji na tyle w porzadku zacholowali na warsztat spusilii i odstawili,dostalismy siate slodyczy i napojow i nie musielismy placic,i gazem na lotnisko,a jeszcze widzielismy wypadek facet wisial na barierce autem,
i jeszcze wypadla mi plomba z zebai,co za dzien,teraz sie wykapalam i pije herbatke,jak na dzisiaj dosc wrazen:-)
bezsenna jak dobrze kubusiowi to niech siedzi:)

martusia0904 zdrowia dla mamy :tak:. a Ty dasz rade. juz Ci duzo nie zostalo :tak:
bezsenna wygodnicki z Twojego Kubulka. cale lato w mamusiowym aqua parku chce spedzic :-D
AdiLea znalazlas sie wkoncu :-)
asuzana sprawiedliwosc dla ex musi nadejsc :tak:. tylko czekac :-)
a zapomnialam Wam wczoraj napisac, ze moj ex se czym morde poparzyl :-D:-D:-D. coz to byl za mily widok :-D:-D:-D. raz, ze ten tluk chodzi na plaze w najwieksze slonce bez wysmarowania sie czyms a dwa, ze po malowaniu jakie se urzadzil w lazience postanowil wyczyscic wanne jakims odkamieniaczem w spayu. znajac jego to tego nie wyplukal zbyt dobrze a potem sobie kapiel urzadzil :-D:-D:-D. wczoraj wygladal jakby mu kto papiszona wyszlifowal papierem sciernym - lacznie z ustami :-D:-D:-D
mimo przekletego @ udalo mi sie dzis pocwiczyc 60min na orbiku i zrobic 100 brzuszkow. i bylam juz w odwiedzinach u mojego Filipcia. znow mi urosl skubanczyk :-). i zaraz mu zawiozlam wszystkie nowe body, ktore mu wczoraj kupilam. bo oczywiscie pognalam odrazu do pralni i je upralam a do dzis wyschly :-).
a teraz ide sie zdrzemnac :-)

reklama
anowi 82 kapiel mi pomogla a jestem tak zmeczona ze nie moge zasnac,
przerazala mnie wizja zadzwonnienia do exa bo w pierwszej wersji chciala ze stacji pomos drogowa wezwac i samo holowanie 200 zl a gdzie reszta,a ze to wina pracownika to kierownik mi pomogl.uwierzcie jak bym miala stracic kupe kasy to bym po niego zadzwonila.
martusia przykro mi z powodu twojej mamy,moja tez dzisiaj ma dola bardzo chce mi pomoc przy dzieciach a boi sie najgorszego,juz ja jutro na wizytr prywatna umowilam z lekarzem u ktorego ja sie kiedys leczylam,trzeba wierzyc ze jest dobrze,a mi zostaje nauczyc sie obslugi glukometru poki co dla mamy,a moje wyniki dopiero w poniedzialek,
gjoasia u mnie dzisiaj tez upał jak sto dwa:) ijuz bym chciala wrzesien
krropelka dalej widze wytrwale cwiczysz a ex to dobrze,biedak sam sie zalatwil.musi nie zle wygladac:)
nie ma nikogo ide sie troche polozyc

Ostatnia edycja:
Do góry