reklama
samasamotna
Fanka BB :)
gjoasia no polewka niezla a wiesz tez jestem ciekawa moze jeszcze napisze to sobie "poflirtuje" ha . a ty sie nie przejmuj niczym i o zadnych dolach nie ma mowy . wszytsko bedzie dobrze ))
katerinka no to chociaz tyle dobrze. moj bedzie robił dna. a tam co mi chociaz sobie zaplaci pare tysiaków
katerinka no to chociaz tyle dobrze. moj bedzie robił dna. a tam co mi chociaz sobie zaplaci pare tysiaków
katerinka111
a niech sie stara ale krzywdy jaka mi i corci zrobil niczym nam nie wynagrodzi i nie da sie tego zapomniec
Zapomniec nigdy sie nie da, ale moze z czasem da sie wybaczyc?a niech sie stara ale krzywdy jaka mi i corci zrobil niczym nam nie wynagrodzi i nie da sie tego zapomniec
katerinka111
a dzisiaj czytalam fajny artykul o naiwnych kobietach i podsumowanie bylo takie
-zdradzil,bedzie zdradzal
-klamal, bedzie klamać
-gral, cale zycie z nim to wielka gra i niewiadoma,i czas uciekac poki jeszcze mozna cos zmienic,
wiec ja naprawde wole byc sama niz znowu bajka ma prysnac i zas pzrez to wszystko przechodzic,minie wiele czasu zanim znowu komus zaufam :-)
-zdradzil,bedzie zdradzal
-klamal, bedzie klamać
-gral, cale zycie z nim to wielka gra i niewiadoma,i czas uciekac poki jeszcze mozna cos zmienic,
wiec ja naprawde wole byc sama niz znowu bajka ma prysnac i zas pzrez to wszystko przechodzic,minie wiele czasu zanim znowu komus zaufam :-)
Ostatnia edycja:
katerinka111
gjoasia a jak twoj by sie staral wrocilabys do niego?
ja nie wiem moze mam taki wredny charakterek i nie zapomne mu tego a o wybaczenieu na razie nie ma mowy,wiec ja bym sie dusila i zle czula i w kazdym zdaniu szukala czy aby cos sie nie swieci,to po sie meczyc
ja nie wiem moze mam taki wredny charakterek i nie zapomne mu tego a o wybaczenieu na razie nie ma mowy,wiec ja bym sie dusila i zle czula i w kazdym zdaniu szukala czy aby cos sie nie swieci,to po sie meczyc
samasamotna
katerinka dobry tekst))
ja tez jakos stracilam zaufanie do facetow chyba nie umialabym byc z nikim jak narazie...
ja tez jakos stracilam zaufanie do facetow chyba nie umialabym byc z nikim jak narazie...
katerinka111
czytalam ten tekst to my moglibysmy sie podlaczyc wszystkie,
katerinka wiesz, ze sama nie wiem. niestety moje uczucie jest jeszcze badzooo duze w stosunku do niego. mam bardzo mieszane uczucia. sa dni kiedy sobie mowie "nigdy w zyciu", a sa dni kiedy pewnie bym sie nie opierala przed powrotem. u mnie nie bylo zdrady, klamania, no moze gra. zajebiscie jest mio trudno pogodzic sie z tym wszystkim, ale dumna jestem z tego, ze nie wypisuje do niego, nie dzwonie, nie prosze... Wczoraj pisalam, ze on chce sie spotkac, ale ja jeszcze nie jestem na to gotowa, wiec do spotkania nie dojdzie, nie mam na to sily
reklama
anowi82
mloda1 ja tez obstawialam ze dzieciaki obsiadly komp. a ty rodzilas Nikosia! Gratuluje Ci!szybko wracaj do siebie, zycze by Nikos byl grzeczniutki i zdrowy. i czekamy na fotki
gjoasia napisz czego sie smucisz?moze pomozemy?
samasamotna widze ze juz potrafisz zartowac z ex. to dobrze ze juz sie nim nie przejmujesz. bo tak jak pisalas niema kim
ciekawe jak tam bezssenna?odezwie sie jeszcze w dwupaku, czy bedzie sie chwalic Synkiem?
katerinka jak tam brzuszek?uspokoilo sie
gjoasia napisz czego sie smucisz?moze pomozemy?
samasamotna widze ze juz potrafisz zartowac z ex. to dobrze ze juz sie nim nie przejmujesz. bo tak jak pisalas niema kim
ciekawe jak tam bezssenna?odezwie sie jeszcze w dwupaku, czy bedzie sie chwalic Synkiem?
katerinka jak tam brzuszek?uspokoilo sie
Podziel się: