reklama
Młoda O rany, Ty już po??!!
Widzisz, mówiłam, że będziesz pierwsza ;-) Wszystkie tu myślałyśmy, że nie masz dostępu do neta, a Ty urodziłaś :-) To był 11 lipca tak? Czyli tak samo, jak Panegiryka, tylko ona po południu ;-)
Gratuluję!!! :-):-):-)
Emejj U mnie ok, dalej brak objawów porodu. Na 16 idę na ktg i się dowiem, czy w dalszym ciągu nic się nie zapowiada na rozwiązanie. Ja też płakałam jak oglądałam te filmy z porodu. Do tej pory mnie to wzrusza i nie wyobrażam sobie, że też jestem w stanie dokonać takiego cudu.
Widzisz, mówiłam, że będziesz pierwsza ;-) Wszystkie tu myślałyśmy, że nie masz dostępu do neta, a Ty urodziłaś :-) To był 11 lipca tak? Czyli tak samo, jak Panegiryka, tylko ona po południu ;-)
Gratuluję!!! :-):-):-)
Emejj U mnie ok, dalej brak objawów porodu. Na 16 idę na ktg i się dowiem, czy w dalszym ciągu nic się nie zapowiada na rozwiązanie. Ja też płakałam jak oglądałam te filmy z porodu. Do tej pory mnie to wzrusza i nie wyobrażam sobie, że też jestem w stanie dokonać takiego cudu.
Ostatnia edycja:
samasamotna
Fanka BB :)
mloda gratulacje!! my myslismy gzie ty sie podziewasz a ty sobie urodzilas!!))))
emej nie ogaldaj takich rzeczy bo sie tylko przerazisz ja tez czasem chcialam ogladnac filmiki z porodu ale sie balam
bezsenna a ty jak tam dalej nic?? teraz masz wizyte gin z teho cp pamietam i ktg ciekawe jak tam
milkada sliczny kubus zakochalam sie w nim
Milkada sliczne malenstwo, az nie moge sie doczekac swojego jak tak sobie popatrze)
Bezsenna no widzisz jak Mloda Cie ominela, powinna dostac klapsa, ze jakies zamieszanie robi) a na powaznie:
MLODA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE NIESPODZIANKA - pochwal sie malenstwem i napisz jak tam Ci poszlo)
Bezsenna no widzisz jak Mloda Cie ominela, powinna dostac klapsa, ze jakies zamieszanie robi) a na powaznie:
MLODA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ALE NIESPODZIANKA - pochwal sie malenstwem i napisz jak tam Ci poszlo)
samasamotna
wiecie co jakie ten moj ex jest glupi to szok;DD
napisal do mnie z innego numeruna gg . jako jakis chlopak i zaczal sie mnie wypytyac o wszytko <czy mam kogos itp> pozniej zaczal pytac o mojego exa haha odrazu wiedzialam ze to on co za glupi czlowiek ..zal mi go naprawde
napisal do mnie z innego numeruna gg . jako jakis chlopak i zaczal sie mnie wypytyac o wszytko <czy mam kogos itp> pozniej zaczal pytac o mojego exa haha odrazu wiedzialam ze to on co za glupi czlowiek ..zal mi go naprawde
katerinka111
czesc dziewczyny caly dzien mnie nie bylo a tu takie wiadomosci,)
mloda ja obstawialam ze dzieci nie daja ci dojsc do kompa a tu prosze GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE)))))))))))))))
milkada twoj kubus jest prześliczny
asia ja mialam to samo,wizja malego dziecka przerazila mojoego exa i postanowil byc sam,
bezsenna jednka nie urodzilas to jeszcze widocznie czas
samasamotna ty odpocyzwaj ile wlezie
i dalej mialam pisac i watek stracilam po takim czytaniu,
jutro mam urodzinki i z checia zaprosilabym was wszystkie na ciacho i cos do picia:-)
mloda ja obstawialam ze dzieci nie daja ci dojsc do kompa a tu prosze GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE)))))))))))))))
milkada twoj kubus jest prześliczny
asia ja mialam to samo,wizja malego dziecka przerazila mojoego exa i postanowil byc sam,
bezsenna jednka nie urodzilas to jeszcze widocznie czas
samasamotna ty odpocyzwaj ile wlezie
i dalej mialam pisac i watek stracilam po takim czytaniu,
jutro mam urodzinki i z checia zaprosilabym was wszystkie na ciacho i cos do picia:-)
Ostatnia edycja:
katerinka111
jakie te dziady sa glupie jak by nie mogl zadzwonic i zapytac sie wprost nie bylo by latwiej inteligencja to oni nie grzesza naprawde hahhaawiecie co jakie ten moj ex jest glupi to szok;DD
samasamotna
katerinka szkoda chlopaka nie ma odwagi sam napisacD haha smiac mi sie chce z niego;DD
wszytskiego najlepszego sto lat!!)
u mnie sie bu8rza zerwała
wszytskiego najlepszego sto lat!!)
u mnie sie bu8rza zerwała
katerinka111
samasamotna jutro mamale dziekuje,
no glupi to malo powiedziane,zal mu dupsko sciska ze taki ciekawy teraz jest,teraz niech na drzewo spada,teraz pewne specjalnie moze chce wyniuchac czy ma jeszcze jakies szanse
a jak ty sie czujesz? bo mi znowu zaczyna twardniec brzuch
no glupi to malo powiedziane,zal mu dupsko sciska ze taki ciekawy teraz jest,teraz niech na drzewo spada,teraz pewne specjalnie moze chce wyniuchac czy ma jeszcze jakies szanse
a jak ty sie czujesz? bo mi znowu zaczyna twardniec brzuch
Ostatnia edycja:
reklama
samasamotna
wiem wiem ze jutro ale chce byc pierwsza
noo dokladnie :] ja sie nie przyznalam ze wiem ze to on i jak sie pytal o exa to powiedzialam ze est ciota i ze nie przyznajee sie ze go znam i zebysmy o nim nie gadali . ale mu sie glupio musialo zrobic;p i bardzo dobrze . mam nadzieje ze juz nei bedzie pisał;d aaa i chciał sie spotkacoczywiscie jako ten chlopak nie jako ex boze co za debil
noo dokladnie :] ja sie nie przyznalam ze wiem ze to on i jak sie pytal o exa to powiedzialam ze est ciota i ze nie przyznajee sie ze go znam i zebysmy o nim nie gadali . ale mu sie glupio musialo zrobic;p i bardzo dobrze . mam nadzieje ze juz nei bedzie pisał;d aaa i chciał sie spotkacoczywiscie jako ten chlopak nie jako ex boze co za debil
Podziel się: