reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Katerinka ja co tydzien wchodze na ta strone i sprawdzam jak sie rozwija moj maluszek z kazdym tygodniem :)
Anowi mnie tez maly kopal po jelitach :) czasem mialam wrazenie ze w kregi mnie kopie, ale pozniej jak juz mial malo miejsca to mu sie spodobaly zeberka i czulam sie jak polamana, teraz juz nie kopie, ale uciska pecherz, dzieki czemu wiecznie siedze w toalecie :(
Samasamotna dobrze ze czujesz sie juz lepiej, mam nadzieje ze tak bedzie do konca ;)
Ide sie juz wykapac i spac, przyzwyczailam sie o tej godzinie kapac i jak sie zbliza 22 to juz mi sie oczy jak zapalki robia :) wiec dobranoc wszystkim, milej nocki

tez bardzo fajna wedlug mnie strona Etapy ciąży – 6 miesiąc ciąży ť Kalendarz ciąży ť Etapy ciąży – 6 miesiąc ciąży ť Ciąża i poród w Polsce - Prawdziwe historie i ciąży i porodzie. Ty też napisz do nas ja tez wiedzialam o stronie ebrzuszek, bardzo fajna.
mloda kolorowych snow zycze, a z tymi kregami to chyba dopiero teraz sie domyslilam czego plecy mnie bola :)
katerinka wysylamy to co ja znalazlam w necie o alimentach o wladzy rodzicielskiej o becikowym jesli chcesz to ci tez wysle :)

reklama
Do góry