reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
no jesli chodzi o przybory pielegnacyjne i kosmetyki to nie mam nic:) wiec lista sie zapelnia ale kupie to co najpotrzebniejsze,z mala to nie wiedzialam i mialam tyle kupione ze wydawalam,ale teraz wiesz chce co miesiac cos kupic zeby tak finansowo nie polec.

Katerinka Właśnie wiem, że w niedzielę to leniwe ;)
Ja policzyłam właśnie, ile pieniędzy poszło na ciążę... :/ Będę chciała, żeby ex mi oddał połowę. Powiem mu o tym, a jak nic sobie z tego nie zrobi, to będę zmuszona iść z tym do sądu...

no no pewnie lepij kupowac stopniowo wtedy si etak tego nie odczuje..;)
ty maz tez dobrze bo masz duzo rzeczy po coreczcE:)
mi tez ubranka wozek da siostra to zawszelepiej:)

bezsenna ale moze za to spokojne:)
to sie tak mowi ze potrzebne ale nie ktore pierdolki wiecej kosztuja niz naprawde,
ja wydalam tyle kasy na oliwki a mala miala uczulenie i kupowalam najtansza z apteki parafine ,zastanawiam sie nad pampersami.

samasamotna ja po malej nie mam nic doslownie.a dla niej mam rzeczy na biezaco,chorowalam powaznie w tamtym roku i lekarze mowili ze nie bede miala wiecej dzieci wiec w styczniu wszytko powydawalam wlacznie z wozkiem,
a juz w lutym zaszlam w ciaze:-)

witam-goraco:-)
dziekuje...posmialam-sie-niezle...poprawilyscie-mi-humor:-D,i-macie-racje...jak-nie-mam-z-nim-kontaktu-to-duzo-lepiej-sie-czuje..

coprawda-synek-moj-urodzil-sie-w-sobote.....ale-ja-za-to-w-niedziele:tak:,ale-czy-jestem-leniwa...hmmm...moze-tak...ale-jak-narazie-to-tylko-w-odpisywaniu-na-wasze-posty...heheheh:-p..
a-tak-wogule-urodzilam-sie-pod-znakiem-lwa...i-bardzo-mi-to-pasuje...jakos-waleczna-jestem..hehhe
ale-mila-tez;-)!
pozdrawiam

reklama
Do góry