reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

reklama
Będę się starala karmić ile się da :-D no chyba że będzie miała tyle ząbków że mi cycki odgryzie :-D ja ją karmię na zmianę z mlekiem modyfikowanym i cycek to właściwie jest tak na deser ale córcia strasznie chce więc jej nie żałuję. Wogóle to bałam się że jak zacznę dawać butelkę z mlekiem to nie bedzie już chciała cycka a tu proszę ... ani jednym ani drugim nie pogardzi :-)

Koleżanki moje drogie ... idę już stąd bo w pralce kisi mi się pranie a zakupy są poukładane w reklamówkach pod ścianą w kuchni żeby było przejście więc jeszcze trochę rzeczy mam do zrobienia :-) a ja siedzę i jak zwykle oblegam forum :-D miłej nocki i oczywiście do jutra :-)

jesli ex nie chce dziecka znac- marzy sie o tym by chcial. jesli poznac chce - jest obawa, ze sie dzieckiem szybko znudzi i maluch bedzie cierpial. jesli poznac chce i sie nie nudzi - to trzeba dziada znosic w swoim domu i miec non stop nerwa na niego.
podobnie odnosnie nas samych. jak nas olewa - marzymy by zatesknil , blagal o przebaczenie i milosc wyznawal. a jak to zrobi - to same nie wiemy co z tym zrobic.
wiazac sie z naszymi ex weszlysmy w niezle bagno - w ktora strone by sie idac czlowiek grzeznie i czasem popada w panike...
Zgadzam się. Wcześniej nie chciałam nawet exa podawać jako ojca, teraz chcę, żeby przychodził i zajmował się dzieckiem i jestem ciekawa, czy teraz los nie spłata mi figla i ex nas nie oleje :]
asuzana Rozumiem, że Ci przykro, ale to jest właśnie tak jak napisała Krropelka. Ja bym jednak wolała, żeby ex zniknął z naszego życia, ale wiem, że będzie w nim obecny, a Tobie jest przykro, bo ex się w ogóle nie interesuje. Ja myślę, że jeszcze trochę czasu minie zanim Paulinka będzie pytać o tatę i do tego czasu się dużo może zmienić w Twoim życiu. Jesteś silna babka, masz poczucie humoru, na pewno wszystko się ułoży :) Póki co trzymam kciuki za sprawę w sądzie ;)
Samasamotna Widzę, że Cię dziewczyny nastraszyły z tym porodem ;) Nie bój się. Jak ja już będę po wszystkim, to zdam Ci szczegółową relację :)

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki bezsenna :)
wiem ze panikara ze mnie;DD ale co poradze taka juz jestem boje sie strasznieee:(
ide tez juz spac bo zasypiam tutaj do jutra buziaki

Do góry