reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Samotna Matka- Samotna w ciazy?

kazda z nas ma te same mysli ze bedzie sama i wogole .ale kazdy pzryjdzie zobaczyc odwiedzic i wogole,minie szybko 2 dni zobaczysz.
a ja ide w poniedzialek do lekarza i wtedy sie umowie na 4d tez mojego szkraba zobaczyc:)

reklama
Dzieki za pocieszenie :)))
oo to super ;] ja juz 3 tyg na wizycie nie bulam teraz chyba bede miala czesciej wizyty bo juz 30 tydzien to bedzie prawie ;] dobrze ze do szpitala mam bliziutko;] katerinka znasz juz plec?? i masz jakies imiona wybrane???:p

Cześć Mamusie :-)

KRROPELKA lubie Was lubie :tak: niedawno wróciłam z zakupów bo moja starsza córcia mnie dzisiaj podsumowała że nie wszyscy się w tym domu odchudzają a w lodówce jest tylko światło i przeciąg :-D no przyznaję że teraz jest gorąco i normalnie kupuję tylko jakieś tam podstawowe rzeczy bo nie chce mi się dźwigać zakupów do domu. Raz w tygodniu jadę do tesco na wieksze zakupy i mam spokój potem. No i ten raz w tygodniu wypadł mi akurat dzisiaj bo już mi się głupio zrobiło :-) wolałam jechać wieczorkiem bo w dzień nie było jak do samochody wleźć taki był nagrzany ;-) zaraz pomału nadrobię zaległosci z czytania ;-)

jezu katerinka ja to jestem jakas slepa przciez ci pisze na suwaczku hehe ;]
ja mam na tye dobrze ze mama mi kupujewszytsko co chce do jedzenia i spelnia moje wszystkie zachcianki :D ostatnio sie obudzilam o 3 :30 w nocy i obudzilam mame mowiac:mamo zrobisz mi leczo;D

nic nie szkodzi samasamotna wybacze cie zakrecenie:) tak maja ciezarne:-)
ja to tez mam ogorki sledzie kapuste kiszona,obok mnie w sklepie to juz sie smieje ze jak po cos wchodze to zachcianka bo nawet mi ogorka jednego daja:)
wlasnie cobie przynioslam miske z ogorkami:) pychotka
dzisiaj tez jakas cisza gdzie wszyscy ?

Ostatnia edycja:
hehe ;] ja tez mam zachcianki . a przez cala ciaze to jem lody i pomidory . bez tego bym nie przetrwala chyba;DD teraz mam na malinki smak a nigdzie nie moge dostac;/;/:(

Tak sobie czytam jak piszcie o swoich kontaktach dziecka z ojcem i normalnie jest mi przykro. Nie wiem co kiedyś powiem Paulince jak zapyta się o ojca, jak jej wytłumaczę że to bydle nawet nie chce jej znać. Wiem że minie jeszcze kawał czasu zanim o to zapyta ale nóż mi się w kieszeni otwiera :wściekła/y:
KRROPELKA Filipek słodki i niesamowicie układa się do snu :-D takie ma źiąby boskie że normalnie tylko go schrupać :-) no i podziwiam Twoje podejście, ja nie wiem jakbym się zachowała ale myślę że tak jak Ty ... po tym wszystkim nie mogłabym już być z takim facetem :-) to że Twój ex interesuje się dzieckiem to wielki plus z jego strony bo przynajmniej w jakiś sposób poczuwa się do odpowiedzialności a i synek napewno bardzo szczęsliwy że jednak jakiś baran go wozi na barana :-D
samasamotna Ty lepiej oszczędzaj mamę jak się dzidzia urodzi bo teraz Ci po nocach pichci smakołyki a potem nie będzie miała siły pomóc przy dzieciaczku :-D zbuntuje się i zobaczysz ;-)
gjoasia super że masz neta i nie będzie Ci tak smutno wieczorami. Zamiast rozpamiętywać przeszłość lepiej tu siadaj i pociskaj na swojego exa .. a co ... niech mu się czka całe noce :-D

reklama
zobaczysz jka urodzimy to raz ze bedziemy karmic i niektorych rzeczy nie bedziemy mogly jesc ale na pewno nie spojrzymy na nie,
ja z mala siatami jadlam pomarancze i wiadra sledzi a po porodzie przez rok nie kupowalam:szok:

Do góry